Subscribe

Gravura mecanica sau laser

GravuraGravura reprezinta un procedeu de imprimare al unui desen pe o suprafata dura prin saparea repetata de santuri de mici dimensiuni pe un suport ce poate fi din material plastic, lemn, metal, sticla. In majoritatea cazurilor suprafata acestui material este plana, dar se poate grava si pe o suprafata curba. Procesul de gravare poate fi foarte tehnic si complex, din acest motiv freza este comandata de un calculator care asista toata operatiunea. In ciuda complexitatii desenului si a procesului in sine, cu ajutorul tehnicii de azi se obtin gravuri de o fidelitate impresionanta fata de desenul original.

 

Gravura mecanica

Acest tip de gravura este folosita pentru a grava pe materiale precum aluminiu, alama, ABS metalizat, aluminiu eloxat-anodizat, sticla, lemn, pluta, mase plastice, stiplex. Se pot realiza atat gravari superficiale cat si gravari profunde. Se pot grava sigle, logo-uri, scrisuri, imagini.

 

Gravura laser

Acest tip de gravura este folosita pentru a grava pe materiale precum mase plastice sau acrilice, lemn, pluta, material plusat, piele, cauciuc, sticla, ABS, materiale cu acoperiri epoxidice, metale vopsite elecrostatic, aluminiu anodizat, eloxat, marmura, granit.

Calitatea gravurii laser este de neegalat. Produce o imagine permanenta, extrem de detaliata si fina, cu o rezolutie de pana la 1200 dpi.

Ce se poate realiza:
Se pot grava si taia diferite elemente de artizanat, se pot personaliza foarte multe materiale si produse din piele, ceramica, lemn. Obiectele pot fi foarte diverse de la cutii pana la icoane si logo-uri, diverse imagini si multe alte produse.

Este posibila personalizarea de: trofee, cupe,medalii, diplome de merit din diferite materiale (acrilic, sticla, lemn, metal si altele).

Se pot personaliza produse pentru birotica: brelocuri, pixuri, stilouri, elemente de birotica, suporturi si diverse alte obiecte si materiale.

Se pot grava diverse elemente circulare ca paharele, canile, batele de baseball, globuri de Craciun, elemente circulare industriale.

Fotogravura: se pot realiza fotografii reale pe materiale precum Acrilic, ABS si alte materiale plastice.

Elemente din hartie: carti de vizita, invitatii de nunta, felicitari diverse ocazii, meniuri personalizate pentru nunta.

Placi gravate, inscriptionari placute:  placute gravate pentru birou, placute gravate pentru hoteluri si restaurante, placute cu nume, orare, placute pentru obiecte industriale, placute cu serii si cod de bare, placute semnalistica directionala, indicatoare.

Pentru exterior folosim materiale speciale care garanteaza rezistenta in timp la intemperii si radiatiile ultraviolete a produselor obtinute prin gravura.

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com