Subscribe

Despre noi

Sian Image Media

Cine suntem si cu ce ne ocupam?

Sian Image Media este o companie al carei domeniu de activitate se refera la tot ceea ce inseamna web, print digital si offset, agentie de publicitate. Insa Sian Image Media este mai mult decat o companie. Sian Image Media reprezinta o echipa de oameni cu experienta in web design, print digital si offset si multe alte servicii. Serviciile pe care le punem la dispozitie garanteaza faptul ca afacerea, produsele, serviciile sau site-ul tau nu vor fi trecute cu vederea de catre clienti.

De ce Web Design?

Intrebarea pe care multi si-o pun inainte de a isi extinde afacerea online, este daca intr-adevar merita. Nu o sa iti raspundem direct la aceasta intrebare, ci vom lasa exemplele urmatoare sa te convinga:
– un site poate reprezenta o simpla carte de vizita, un site de prezentare avansat sau chiar un magazin online.
– in cele mai multe cazuri site-ul simplifica comunicarea dintre tine si client
– elimina necesitatea unor resurse suplimentare de bani, energie.

De ce Print Digital?

Pentru ca cea mai cunoscuta metoda de a te face cunoscut este sa oferi o carte de vizita, un flyer, un album de prezentare, o brosura. Pentru ca imaginea ta conteaza cel mai mult. Pentru ca ai toate produsele repede si la o calitate superioara. Acest serviciu este recomandat pentru tiraj mici si medii.

De ce Print Offset?

Tiparul Offset este alternativa tiparului digital pentru tiraj medii, mari si foarte mari. Este ideal pentru flyere, afise, brosuri de prezentare, carti de vizita in tiraje foarte mari, diferite materiale publicitare.

De ce Print Outdoor – large format?

Vrei sa fii vazut? Este foarte simplu. Fa-ti un banner IMENS si amplaseaza-l intr-un loc vizibil. Este ieftin, eficient, se realizeaza repede.

De ce Print Indoor – large format?

Ai nevoie de fotografii sau tipar de inalta calitate, dar la dimensiuni non-standard? Cu printer-ul indoor pe care-l folosim iti putem realiza tipar de cea mai inalta calitate pe diverse tipuri de materiale. Acest gen de tipar este ideal pentru Roll-up bannere, afise foarte mari, acoperire de pereti si alte materiale publicitare.

De ce Sian Image Media?

A iti extinde afacerea inseamna sa alegi o echipa care sa transforme ceea ce doresti, in realitate. Iar pasul acesta, desi nu pare, este deseori cel mai dificil. Este nevoie de mai mult pentru ca afacerea sau ideea ta sa iasa in fata din multitudinea de servicii web, tipar care exista.
Insa aici intervine echipa noastra. Noi avem capacitatea de a iti transforma ideea in realitate, si nu vei fi primul. Proiectele realizate de noi vorbesc de la sine.

Parteneri si colaboratori

Incepand de la intemeierea companiei am avut ocazia sa intram in contact cu multe companii si multi oameni. Astfel, am ajuns sa avem relatii de afaceri cu un numar relativ mare de companii. Poti sa vezi aici o lista a partenerilor si colaboratorilor nostri.

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com