Subscribe

Web hosting / Gazduire web reseller / Inregistrare domenii

Web hosting si gazduire resellerCompania noastra ofera servicii profesionale de  web hosting, intretinere si administrare conturi pe servere SSD in Romania. De asemenea, oferim servicii de inregistrare domenii. Va oferim avantajul unui timp de acces la website foarte scazut, mai pe scurt o incarcare rapida indiferent de marimea paginilor site-ului dumneavoastra.

Conturile predefinite de web hosting sunt perfecte atat pentru cei care au un singur site si abia isi construiesc un nume in mediul online, cat si pentru companii mari care au nevoie de toate facilitatile de gazduire, intretinere si inregistrare.

Gazduirea reseller iti ofera posibilitatea de a incepe propria afacere online sau de a gazdui site-urile proprii intr-un singur loc cu un singur panoul principal de administrare. Prin intermediul acestui tip de gazduire ai acces complet la aria de administrare a pachetului prin Web Host Manager (WHM). Avantajul principal este ca detii control deplin in impartirea resurselor intre mai multe conturi dupa preferinte, astfel ai posibilitatea de creea pachete de gazduire adaptate fiecarui site in parte.

Web hosting – pachet complet

Gazduim mii de siteuri si avem pregatita pentru tine cea mai completa oferta de web hosting care sa cuprinda toate avantajele pe care le doresti: spatiu de stocare pe discuri SSD si trafic lunar suficient pentru pagina ta web. In functie de pachetul de gazduire, oferta noastra de hosting iti ofera un numar nelimitat de casute de email, IP dedicat care sa te ajute la optimizarea SEO precum si LiteSpeed WebServer care sa incarce site-ul tau mai rapid.

Abonamentele noastre de  web hosting ofera resurse hardware consistente, tehnologii moderne (PHP, Perl, Ruby on Rails, Django/Python, Java Tomcat, MySQL, PostgreSQL) si va garanteaza o prezenta online stabila si un timp de raspuns mic (in medie sub 10 ms in Romania si sub 30 ms pe suprafata Europei). Garantam un uptime de 99,9% pentru toate abonamentele web hosting.

Cu o experienta de peste 10 ani in ceea ce priveste serviciile de  web hosting, Sian Image Media reprezinta alegerea cea mai buna pentru site-ul dumneavoastra. Pe langa abonamentul de web hosting, Sian Image Media va ofera bonusuri atractive: abonamente suplimentare gratuite, domenii web internationale gratuite, transferul site-ului gratuit si nu in ultimul rand inscrierea in motoare de cautare.

Sian Image monitorizeaza non stop site-urile clientilor sai. In cazul problemelor tehnice sau de securitate, tehnicienii Sian Image Media pot interveni imediat anuntand in acelasi timp si beneficiarul abonamentului de gazduire. In plus, conturile de web hosting sunt izolate, eventualele probleme ce apar intr-un cont neputand afecta restul conturilor de pe acelasi server.

 

 

 

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com