Subscribe

Vectorizare imagine Bitmap / Raster to Vector

 

Vectorizare imagineVectorizarea planurilor si hartilor de pe suportul clasic  in format digital poate fi realizata prin digitizarea elementelor caracteristice aducand astfel planurile intr-un format vectorial cu posibilitati multiple de exploatare. Grafica se realizeaza sub program licentiat CorelDRAW iar fisierele le putem salva in orice versiune doreste clientul daca va solicita la tipografie acest lucru. Clientul primeste fisiere cu extensia: CDR, EPS, TIFF, JPG, GIF, PNG, sau alt format la cerere.

De ce este nevoie de vectorizare imagine?

Vectorizare imagine – aceasta este foarte importanta cand vine vorba de un print de calitate. Orice grafica vectoriala tiparita va iesi incomparabil mai bine pe hartie fata de aceeasi grafica dar convertita in imagine. Un alt avantaj este acela ca grafica vectoriala poate fi modificata cu usurinta de orice grafician. Se pot modifica culori, texte si poze si cel mai important fara a afecta calitatea designului.

Oricand aveti nevoie de vectorizare imagine, in cazul in care s-a pierdut grafica originala sau atunci cand aveti o imagine pe care  doriti sa o faceti  vector – graficienii nostri pot reproduce orice in format vectorial.

Rezultatul final – vectorul – va fi predat clientului in format Corel DRAW, EPS si PDF. In plus – toate lucrarile se pastreaza si pe serverele noastre si le puteti solicita oricand.

 

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com