Subscribe

USB din lemn / bambus

USB din lemn / bambus

USB din lemn / bambus – este un model de USB extrem de flexibil in utilizare dar cu linii clasice care se potrivesc in orice context este utilizat.

Caracteristici USB din lemn / bambus

Foarte util si usor, datorita greutatii sale neglijabile, cu linii clasice, dar ferme si un key loop care permite agatarea acestuia la setul de chei, Memory Stick-ul USB din lemn / bambus se dovedeste a fi un accesoriu potrivit pentru orice context (business, informal, campanie de marketing ) si tip de personalitate, insa mai ales pentru cei care apreciaza calitatile unui produs eco-friendly.

Acest Stick USB imprumuta din eleganta si robustetea lemnului din care este alcatuit, creand un produs perfect pentru a fi daruit sau pentru promovarea afacerii, prin aplicarea unui logo colorat si a unui slogan bine gandit.

In acelasi timp, din cauza faptului ca este realizat dintr-un material natural (bambus), fiecare Flash USB se evidentiazz prin culoare si consistenta proprie.

Scoate in evidenta partea sofisticata a afacerii dvs. prin utilizarea de USB din lemn ca produs promotional pentru clienti potentiali dar si existenti. Lemnul este un material clasic, o alegere distinctiva atunci cand trebuie sa alegeti un USB personalizat care sa induca o lumina favorabila afacerii dvs.

Crearea unei loialitati a brand-ului dvs. incepe cu aceste produse promotionale.

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com