Subscribe

USB card personalizat pentru un impact maxim!

USB card personalizat

USB card personalizat pe ambele fete. Ai 2, 4 sau 8 GB sa pui o multime de date despre afacerea ta.

Memory stick USB card personalizat in policromie. Pentru impact maxim! Carte de vizita de carton – avem cu totii. Carte de vizita de tip CD – din ce in ce mai raspandita. Carte de vizita USB ? – Asta da lovitura!

Ai 2, 4 sau 8 GB sa pui o multime de date despre afacerea ta. E suficient de subtire, incape in portofel. Cat despre impact …

Mari avantaje ale acestui USB card personalizat:

Personalizarea memory cardului in policromie: FOTO sau grafica pe ambele fete ale cardului. Se accepta tiraje foarte mici: de la 10 bucati! Copiere date pe flash – din partea casei! Se livreaza repede: 1-2 zile.

Acest USB card personalizat are un design si dimensiuni (8,5 × 5 cm) similare cu un card bancar , avand colturile rotunde si fiind realizat din plastic (memorie USB din plastic, cu 3MB/S viteza de scriere si 11MB/S viteza de citire).

Acest USB card personalizat este ideal pentru orice campanie de marketing sau pentru prezentare catalog de produse. De exemplu, in cazul promovarii unui produs sau a imaginii unei companii se imprima cardul cu imaginea produsului sau cu datele de contact ale companiei (logo, telefon, website), iar pe memoria cardului se salveaza pagina HTML de prezentare a produsului cu link catre pagina de comanda online (alternativ, in cazul imaginii companiei, se adauga pagina de index a web site-ului acesteia). Paginile HTML se pot programa sa se deschida automat la introducerea cardului in portul USB cu ajutorul unui fisier autorun.inf salvat in radacina USB-ului.

De asemenea, pe suprafata acestui USB card personalizat alaturi de imaginea produsului se poate adauga codul QR care se scaneaza cu orice dispozitiv mobil (tableta PC, telefon mobil). Daca doriti mai multe informatii despre acestui card USB personalizat, despre incarcatoare USB pentru masina, stick-uri USB clasice sau oricare alte produse personalizate ca bannerele, agendele, calendarele, cartile de vizita nu ezitati sa ne contactati.

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com