Subscribe

Trofee Cupe Medalii personalizate pentru premieri, evenimente onorifice

Trofee Cupe Medalii personalizate  In colectia noastra regasiti toate tipurile de obiecte acordate in mod traditional in cadrul premierilor, aniversarilor si altor evenimente onorifice si anume trofee cupe medalii. Aceste categorii de produse au ca simbolistica recunoasterea de-a lungul anilor si se ofera pentru rezultate deosebite.

Absolut toate aceste trofeele, cupele si medaliile  pot fi personalizate prin gravura sau colantare pentru a se potrivi ceremoniei pe care o organizati.

De asemenea, trofeele, cupele si medaliile  pot fi prezente in forme si modele diverse, cu simboluri caracteristice fiecarui sport.

Materialele din care se confectioneaza  aceste trofee sunt cristal, acryl, sticla, lemn, ceramica, metal sau alte materiale. Aceste materiale de texturi diferite sunt atent alese si combinate inca din momentul conceptiei produsului, iar designul specific fiecarui produs ajuta la crearea unui ansamblu unic, impresionant.
Caracteristicile acesto trofee cupe medalii  sunt dimensiunea si materialele din care sunt realizate produsele, ele putand fi personalizate prin gravura, inscriptionare, precum si prin alte modalitati in functie de dorinta dumneavoastra.

Trofee cupe medalii pentru evenimentul pe care doriti sa il promovati

Sian Image Media ofera cea mai variata gama de trofee cupe medalii personalizate sportive. Produsele noastre sunt de o calitate si finisare uluitoare fiind dedicate atat competitiilor sportive cat si corporatiilor, organizatorilor de concursuri sau altor evenimente.

Va oferim si servicii calitative de personalizare folosind tehnici moderne de Gravura Computerizata si Print Digital.

Produsele noastre arata evident calitatea produselor, calitatea personalizarii, dar ecunoscut al celor mai bune preturi de pe piata.

In aceasta sectiune va oferim o gama extrem de variata de obiecte  promotionale – trofee cupe medalii care pot fi personalizate in functie de  evenimentul pe care veti dori sa-l promovati.

Pentru mai multe detalii asupra acestor materiale promotionale , dar si pentru diverse obiecte pentru evenimente onorifice ca: diplomele, bannere, roll up-uri sau alte tipuri de materiale promotionale nu ezitati sa ne contactati.

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com