Subscribe

Totemuri publicitare personalizate – ideale pentru interior/exterior

Totemuri publicitareTotemuri publicitare – aceste semne publicitare sunt constructii independente, de sine statatoare, realizate din structuri metalice cu talpa de sustinere sau fixate in beton. Acestea sunt caracterizate de verticalitate si eleganta si pot avea diferite forme si dimensiuni. Ele pot fi cu fete curbe sau drepte, pot avea diverse inaltimi si latimi, geometria acestora luand forme de la paralelipiped pana la prisme triunghiulare.

Totemuri publicitare – se utilizeaza acolo unde spatiul stradal este aproape inexistent sau exista o distanta mare intre zonele de trafic, fie el pietonal sau rutier. Un exemplu elocvent in acest caz sunt benzinariile, hotelurile, cladirile de birouri. De asemenea, totemurile pot fi folosite si la interior in sedii de firme, banci, hoteluri, spitale, restaurante, showroom-uri sau alte locatii.

In acelasi timp, aceste totemuri publicitare se pot regasi si la interior in diferite cladiri de birouri, spatii comerciale, expozitionale, sau in sectorul industrial si fabrici, oferind rolul de directionare catre diferite zone sau departamente ale cladirii.

Totemuri publicitare – personalizate dupa cerintele clientului

Finisajele unor totemuri publicitare pot fi realizate din diverse materiale, in functie de rezistenta dorita si pot fi personalizate in functie de grafica aleasa de client. De asemenea, se pot adauga la cerere litere volumetrice, iluminare cu sisteme electrice complexe, senzori de lumina, neoane. Realizarea  acestora se face cu profile speciale de aluminiu sau otel, cu fete din materiale precum: alucobond, stiplex, poliplan, policarbonat, dibond.

In cele mai multe cazuri, signalistica de tip totem publicitar este iluminata prin metode complexe si ingenioase care presupune tehnologia LED, tuburile cu gaz spectral sau clasicele neoane, putandu-se folosi inclusiv jocuri de lumini cu programator. Totusi exista situatii in care se poate opta si pentru totemuri neiluminate.

Prin natura complexitatii lor, proiectele de tipul totem implica multe tehnologii de prelucrare si materiale specifice. De obicei, totemurile publicitare de exterior sunt montate pe un soclu de beton cu structura armata, care poate fi la randul ei imbracata in aceleasi materiale pentru un aspect uniform.

Totemuri publicitare –  pot avea diverse forme neregulate, trapezoidale, conice, curbate, rectangulare, fiind limitati doar de imaginatia designerilor nostri profesionisti.

Volumetria 3D (tridimensionala) – se pot aplica diverse semne, sigle, texte cosntruite tridimensional cu iluminare independenta.

Materialele folosite sunt conforme cu industria publicitara din Europa si SUA, dintre care amintim: aluminiu, plexiglas, bond (dibond, alucobond), otel, inox, pvc (forex, komatex)

Dintre tehnologii, cele mai folosite sunt: sudura in gaz protector, vopsire in camp electrostatic, frezare si routare CNC computerizat, taiere laser, termoformare, construire.

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com