Subscribe

Stickere decorative de perete

stickere decorative de pereteAtunci cand doriti o schimbare care sa va puna in valoare personalitatea in spatiul interior cea mai buna metoda o reprezinta aceste stickere decorative de perete! Compania noastra vine in ajutorul dumneavoastra cu aceste stickere decorative de perete pentru a avea cea mai frumoasa locuinta. Aceste stickere decorative de perete folosite de noi sunt de cea mai buna calitate, pot fi dezlipite foarte usor, sunt ieftine si se gasesc intr-o variata gama de culori. Cu ajutorul stickerelor iti poti personaliza cu usurinta locurile preferate fiind mult mai usor sa creezi o atmosfera deosebita si un cadru intim si relaxant.

Stickere decorative de perete – reprezinta un mod amuzant si accesibil de a transforma orice camera monotona si plictisitoare intr-una eleganta si cu un design unic. Sunt confectionate dintr-un autocolant de perete ce are o parte adeziva, iar cealalta avand un design unic. Ele se pot gasi in multe forme, dimensiuni si culori si pot fi atasate pe diverse obiecte ca geamurile, laptopuri, dulapuri, pereti, living, dormitor, bucatarie sau camera copilului.

Caracteristici stickere decorative de perete

Stickerele de perete sunt autocolante ce se lipesc pe pereti sau alte suprafete netede pentru decorare sau in scopuri informative. Aplicarea stickerelor se realizeaza relativ repede si sunt foarte usor de schimbat, ceea ce le face foarte simplu de utilizat. Stickerele decorative pot fi lipite pe orice suprafata neteda, cum ar fi: pereti netezi, ferestre, usi, sticla, pardoseli.

Aceste stickere decorative sunt realizate dintr-un material autocolant, care este decupat astfel incat sa infatiseze imagini decorative realizate intr-o multitudine de forme si dimensiuni. Folositi aceste stickere pentru a va reinventa spatiul interior.

De asemenea, o caracteristica importanta pe care o au aceste stickere este flexibilitatea datorita multitudinii de suprafete pe care pot fi aplicate (perete, sticla, lemn, oglinda, geam).

In plus, stickerele pot fi personalizate cu imaginea dorita de dvs. Trebuie doar sa ne trimiteti imaginea si noi ne ocupam de restul!

stickere decorative de perete

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com