Subscribe

Stick USB personalizat din plastic alb

Stick USB personalizat din plastic alb

Acest Stick USB Premium respecta linia clasica, consacrata a instrumentelor de stocare si transport de date. Corpul din plastic alb lucios se remarca prin accente metalice, care ii confera eleganta si robustete. Chipsetul USB este prevazut cu indicator LED de functionare, iar bucla de prindere integrata (keyloop) permite atasarea de unitatea de memorie USB a unui snur (lanyard) sau a unui inel de chei (keyclip).

Caracteristici tehnice exceptionale pentru stick USB personalizat din plastic alb

  • Dimensiune: 70 mm x 20 mm x 7 mm;
  • Versiune: Hi-Speed USB 2.0 Flash Drive;
  • LED indicator la accesarea/incarcarea datelor;
  • Suporta: PC, MAC, Linux;
  • Compatibilitate maxima: nu necesita driver pentru majoritatea sistemelor de operare.

Personalizare digitala, cu maximum de vizibilitate, chiar si pentru tiraje de 10 bucati pentru Stick USB personalizat din plastic alb.

Personalizarea este realizata cu tehnologie avansata de policromie digitala, direct pe suprafata alba din material plastic. Inscriptionarea este durabila, rezistenta la factori externi mecanici (zgariere) si de mediu (apa, soare ). Acuratetea printului este superioara oricarei alte metode regasite pe piata.

Pentru mai multe detalii despre acest Stick USB personalizat din plastic alb sau despre alte stick-uri USB, dar si alte produse si servicii oferite de Sian Image Media, nu ezitati sa ne contactati.

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com