Subscribe

Stick USB personalizat in policromie cu logo sau slogan

Stick USB

Stick USB personalizat pe o singura fata , prin policromie, cu logo-ul dorit de dumneavoastra.

Subtire, elegant si compact , acest stick USB personalizat respecta linia clasica, consacrata. Corpul de plastic alb lucios are accente metalice elegante. Acest stick USB este prevazut cu LED indicator de functionare. Bucla de prindere integrata (keyloop) permite atasarea de unitatea de memorie USB a unui snur (lanyard) sau a unui inel de chei (keyclip).

Daca vrei sa folosesti un stick USB cu scopul de a disemina mesaje sau prezentari de produse, servicii sau companie, iti recomandam ca acestea sa fie personalizate cu logo-ul si numele firmei pe care o reprezinti. O prezentare realizata intr-un mod profesionist si un stick USB personalizat reprezinta un mod elegant de comunicare.

Avantajele utilizarii de memorii USB personalizate sunt asemanatoare cu cele ale serviciului de print CD sau DVD fiind reprezentate de posibilitatile diferite de utilizare a acestora. De cele mai multe ori, astfel de obiecte promotionale sunt incluse in cadourile corporate fiind oferite partenerilor de afaceri, furnizorilor sau clientilor.

Un stick USB poate fi personalizat in policromie, intr-o singura culoare sau in doua culori. Pentru un plus de eleganta, clientii nostri pot opta si pentru lacuirea selectiva a unor elemente grafice.

Prin intermediul acestui site puteti comanda online memorii USB personalizate la preturi accesibile. Colectia noastra include o gama variata de stick-uri USB ce pot fi personalizate cu datele furnizate de client. Posibilitatile de personalizare sunt nelimitate, astfel incat un stick USB personalizat poate reprezenta un cadou extrem de util si un instrument puternic de marketing.

Pentru un plus de vizibilitate, recomandam ca pe memoriile USB personalizate sa exista continut preincarcat cu informatii menite sa promoveze produsele sau serviciile companiei pe care o reprezentati. Stick USB  personalizat disponibil pe stoc cu livrare imediata ( 1-2 zile) , la capacitatiile: 2 GB, 4 GB, 8 GB. Personalizam cu tehnologie avansata de policromie digitala, direct pe suprafata alba de plastic. Inscriptionarea este durabila, rezistenta la factori externi si zgarieturi. Acuratetea printului este superioara oricarei alte metode. Abordam chiar si tiraje mici, de 10 bucati!

Caracteristici stick USB:

Dimensiune: 70mm x 20mm x 7 mm Versiune: Hi-Speed USB 2.0 Flash Drive LED indicator la accesare/incarcare date Suporta: PC, MAC, Linux Compatibilitate maxima: Nu necesita driver pentru majoritatea sistemelor de operare.

Preturile includ:

*personalizarea in policromie a unei sigle sau slogan pe o parte a stick-ului USB.

*Bonus: incarcarea datelor pe stick USB.

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com