Subscribe

Sigilii garantie Distructibile pentru produse

 Sigilii garantie Distructibile pentru produseSigilii garantie distructibile – sunt un tip de etichete care au particularitatea de a se faramita atunci cand cineva incearca sa o inlature. Acest tip de sigilii de garantie sunt foarte fragile si  se vor rupe atunci cand se incearca modificarea lor. Aceasta caracteristica a sigiliilor previne schimbul intre sigilii.

Sunt produse de orice dimensioni si pot fi atat numerotate consecutiv cat si personalizate. La comanda pot fi realizate si cu cod de bare .

Asa cum este indicat , aceste etichete sunt produse dintr-un material foarte sensibil si cu lipici destul de rezistent. Tentativul de a dezlipi este practic imposibil .
Printre efectele pe care le au aceste sigilii sunt : reducerea furturilor datorita eficientei  si reducera furturilor prin controlul logistic al marfurilor.

Aplicatii acestor sigilii garantie distructibile

Aceste sigilii garantie distructibile sunt folosite pentru echipament electronic, electrocasnice, echipament pentru inchirieri, calculatoare, telefoane mobile, laptop-uri pentru a preveni accesul nedorit. Sigiliile distructibile nu pot fi mutate pe un alt produs fara ca manipularea respectiva sa fie evidenta.

Sigiliile vin intr-o gama variata de dimensiuni si forme ca: cerc, oval, patrat si multe altele. Aceste sigilii pot fi aplicate pe marginile carcaselor echipamentelor si pe alte puncte de acces al acestora. Este imposibil sa indepartezi sigiliul intact iar acest lucru va arata incercarea de manipula produsul, fapt prin care se va anula garantia. Aceste sigilii garantie sunt o modalitate perfecta pentru a preveni accesul catre partile echipamentului care este in garantie.

Aceste sigilii garantie distructibile pot fi folosite pe carcasele computerelor, pe procesorul computerului ( CPU), memoria RAM, placa de baza, placa de circuit, componentele pentru avioane si multe alte produse. Posibilitatile pe care le au aceste sigilii garantie distructibile sunt practic nelimitate.

Pentru orice informatii despre aceste sigilii garantie distructibile sau oricare alte produse realizate de firma noastra nu ezitati sa ne contactati.Sigilii garantie Distructibile pentru produseSigilii garantie Distructibile pentru produse

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com