Subscribe

Service si Mentenanta casete luminoase

Service si Mentenanta casete luminoase

Personalul nostru specializat va ofera servicii de mentenanta casete luminoase pentru a va bucura de buna functionare a produselor publicitare pe care le detineti. Sian Image Media ofera servicii de reconditionare, mentenanta si curatare a casetelor luminoase, literelor volumetrice, crucilor de farmacii si a celorlalte produse publicitare .

Serviciul de mentenanta casete luminoase  si de verificare periodica a acestora ajuta la evitarea riscurilor de genul desprinderii la vanturi puternice. Cel mai important lucru este acela ca o caseta luminoasa in stare perfecta va imbunatateste imaginea in fata clientilor.

Caracteristici servicii mentenanta casete luminoase

Venim in intampinarea clientilor nostri cu servicii de mentenanta casete luminoase pentru:
Service si mentenanta instalatii electrice;
Service si mentenanta cruci farmacie (cu leduri);
Service si mentenanta casete luminoase;

Datorita uzurii si intemperiilor casetele luminoase si restul produselor publicitare luminoase necesita mentenanta periodica. Firma noastra va ofera servicii de reconditionare, mentinere si curatare a casetelor luminoase, literelor volumetrice dar si a printurilor de mari dimensiuni.

Serviciul de mentinere si verificare periodica a materialelor expuse ajuta la evitarea riscurilor ce pot provoca catastrofe prin desprindere la vanturi puternice. Totodata o caseta luminoasa curatata periodic imbunatateste imaginea firmei in fata clientior.

Cu ajutorul personalului nostru specializat, va veti bucura de o buna functionare a produselor publicitare pe care le detineti, intrucat in urma interventiei ne vom asigura de functionarea in parametri normali a intregului sistem publicitar.

 

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com