Subscribe

Serigrafie obiecte promotionale diverse

SerigrafieSerigrafie – reprezinta un  procedeu prin care se imprima pe suporti din cele mai diferite materiale, incepand cu hartie, ceramica, materiale plastice si terminand cu textilele sau metalele. Ceea ce se schimba de fiecare data, in functie de suportul specific, nu este procesul in sine, ci tipul de cerneala folosita. Regula de baza a imprimarii serigrafice este ca materialul suport sa fie neted. Alte metode de imprimare depind de tipul materialului si altele.

Pe scara larga astfel de sisteme sunt folosite pentru imprimarea de pixuri, brichete, pahare, jucarii, diversi recipienti, hartie si carton, agende, carcase, produse industriale, textile.
Serigrafic se pot imprima imagini monocolor, prin alaturare de culori sau suprapunere de culori (policromie), suprafata imprimata putand fi cuprinsa intre cativa centimetri si cativa metri patrati.

Serigrafie –  este metoda de imprimare prin care se poate personaliza aproape orice tip de suport de la material textil pana la sticla si metal, cu ajutorul cernelurilor serigrafice special create pentru fiecare tip de material in parte. Personalizarea prin serigrafie se poate face pe suprafate plane si pe suprafate rotunde.

Serigrafie- imprimare obiecte promotionale cu suprafete plane

Serigrafie – reprezinta un procedeu de imprimare neconventional pe orice suprafata plana. Serigrafia este folosita pentru imprimarea unor imagini, ori modele grafice pe diferite produse: tricouri, jachete, palarii. Textilele, lemnul, metalul, plasticul, pielea, hartia si sticla sunt numai citeva dintre suporturile posibile pentru imprimat.

Autocolante, sticla, metal, biscuiti, mousepad, CD si mini CD, baloane, textile, sacose, umbrele, materiale promotionale – personalizam si putem sa facem serigrafie pentru aproape toata gama de materiale promotionale – de la pixuri, brichete la agende si calendare.

O caracteristica importanta a metodei reprezentata de serigrafie este data de faptul ca grosimea stratului de cerneala obtinut este cea mai mare, comparativ cu oricare alt tip de imprimare. Aceasta poate conduce la obtinerea unor efecte speciale care nu pot fi obtinute prin nici o alta tehnica.

Avantajele imprimarii prin serigrafie sunt urmatoarele: imprimare in serii mici si mijlocii, rezistenta ridicata a vopselelor la frecare, zgariere si mai ales la raze UV.

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com