Subscribe

Sacose personalizate si sacose promotionale

Sacose personalizateSian Image realizeaza urmatoarele tipuri de sacose personalizate:

Sacose personalizate tip Maieu

Materialul – Sacose personalizate tip MAIEU pot fi confectionate din folie de inalta densitate (HDPE) sau de joasa densitate (LDPE). Recomandarea noastra sunt sacosele tip maieu, fabricate din folie HDPE prelucrata prin embosare, care ofera un aspect placut dar mai ales o rezistenta deosebita datorita microreliefului din textura. Astfel, rezistenta unei asemenea sacose este cu 40% mai mare decât a unei sacose similare ca marime dar realizata din folie neteda simpla, neprelucrata.

Confectia –  Sacosa este prevazuta cu pliuri laterale, pentru a permite transportarea produselor volumetrice (cutii, sticle ) si pentru o rezistenta sporita.

Sacose personalizate Banana

Materialul – Sacosele tip banana sunt produse uzual din polietilena de joasa densitate (LDPE BIO) sau de medie densitate (MDPE BIO), in functie de preferinta beneficiarului.
Avantajul sacoselor fabricate din folie MDPE este rezistenta deosebita, materialul MDPE fiind combinatia optima intre polietilena de joasa densitate (LDPE) si polietilena de inalta densitate (HDPE). Astfel, sacosa are stralucire si durabilitate mare, fara deformare orizontala sau verticala.

Deasemenea, pentru rezistenta, sacosele sunt prevazute standard la maner cu intaritura dubla termosudata (cu exceptia sacoselor confectionate din polietilena cu grosimea mai mic de 30 microni).

Sacose personalizate speciale cu maner aplicat

Materialul – Sacosele tip “maner aplicat” sunt produse uzual din polietilena de joasa densitate (LDPE). Sunt apreciate in general de segmentul detinatorilor de magazine care se adreseaza segmentului mediu si superior de consumatori, in special textile, electronice, sau beneficiari care participa la evenimente speciale: targuri si expozitii.

Confectia – GRATUIT se executa pliu la baza sacosei, pentru a permite transportarea produselor volumetrice (cutii, sticle). Pentru rezistenta, sacosele sunt prevazute la maner cu intaritura dubla termosudata.

Pentru mai multe detalii despre pungile si sacosile personalizate de Sian Image Media sau pentru alte materiale promotionale ca: brosurile, cartile de vizita, bannere sau alte materiale , nu ezitati sa ne contactati.

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com