Subscribe

Roll Up Banner si panou grafic pentru Roll Up

Roll up bannerRoll-up banner este un sistem expozitional portabil, foarte usor de transportat si de utilizat, recomandat  pentru prezentari vizuale si un excelent suport pentru comunicare de brand.

Sistemele expozitionale de tip roll-up banner au un  montaj care dureaza  mai putin de 1 minut, ceea ce le face ideale pentru campanii de sampling, conferinte, standuri expozitionale dar si in orice alte medii in care este nevoie de o prezentare profesionala. Roll up Banner-ul se strange automat pe un rulou tensionat, intr-o caseta de aluminiu.

Vitrine, showroom-uri, magazine, mall-uri, hypermarket-uri, puncte de vanzare, campanii promotionale, sali de asteptare, sali de conferinte, pasaje de trecere, receptii, hoteluri, unitati de invatamant, cinematografe, teatre, cafenele, baruri, evenimente mondene, aeroporturi sunt cateva din tipurile de locatii unde pot fi folosite sistemele de afisare roll-up banner.

Caracteristici roll up banner

Caracteristici:

  • tija metalica cu sistem click – prindere excelenta a panoului grafic si schimbare foarte usoara a printului;
  • stabilitate excelenta – caseta metalica este prevazuta cu 2 picioare pentru stabilitate crescuta;
  • instalare foarte usoara si rapida – trebuie doar sa instalati tija metalica si sa desfasurati panoul grafic, totul in mai putin de 1 minut;
  • flexibilitate crescuta – panoul grafic se schimba foarte usor, in acest fel sistemul fiind refolosit de oricate ori e nevoie;
  • geanta pentru transport – intotdeauna inclusa in pretul sistemului, cu protectie buretata, protejeaza printul si caseta de aluminiu in timpul transportului sau depozitarii;
  • print de calitate superioara inclus – panoul  grafic pentru Roll up Banner, inclus in pachetul standard, este realizat folosind un material blockout, perfect opac, recomandat pentru acest tip de sisteme portabile.

Personalizarea panourilor se realizeaza cu cea mai noua tehnologie ecologica HP Latex, 6 culori CMYKLcLm, rezolutie 1200 DPI, asigurand o calitate impecabila a printurilor, rezistenta UV  si durabilitate excelenta in timp a sistemelor roll up banner.

Pentru mai multe detalii despre roll-up bannerele si alte produse si servicii realizate de compania noastra nu ezitati sa ne contactati.

 

 

 

 

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com