Subscribe

Puzzle personalizat, magnetic sau din MDF/lemn

Puzzle personalizatPuzzle personalizat – consta in compunerea unei imagini din piese intercalabile – practic imaginea dumneavoastra va fi printata, apoi descompusa intr-un anumit numar de piese intercalabile.

Jocurile de tip puzzle stimuleaza sau fac apel la imaginatie, logica si atentie, iar din acest motiv se pot utiliza in scopuri educationale, in procesul de predare invatare pentru comunicarea diverselor concepte din geografie, istorie, biologie, botanica si alte stiinte la scoli si gradinite.

In scop educational puzzle-urile cu imagini au rolul de a fixa in memoria elevilor anumite notiuni prin intermediul unui joc.

Un puzzle personalizat cu imagini reprezinta o idee de cadou capabil sa determine sentimente placute prin faptul ca imaginea folosita la personalizarea puzzle-ului are o semnificatie deosebita pentru persoanele apropiate.

Astfel, un puzzle personalizat cu imagini din desene animate sau filme poate constitui un cadou deosebit pentru copiii dumneavoastra.

Evident puzzle-urile de orice forma, chiar si inimioara pot fi imprimate imagini din filme de desene animate, astfel incat ar putea fi alese mai multe imagini diferite din acelasi desen animat sau cu acelasi personaj din preferat de copilului dumneavoastra, rezultand un numar mai mare de puzzle-uri personalizate diferit, cu scopul de a diversifica si amplifica experienta jocului de puzzle.

Orice puzzle se poate utiliza in scopuri de marketing in cadrul campaniilor de promovare a imaginii firmelor, serviciilor sau produselor.

Puzzle personalizat – ieftin si bun

Cu un pret mult mai redus decat o reclama TV, dar cu o eficienta si impact mult mai ridicate asupra publicului tinta, puzzle-ul cu logo-ul firmei, sau personalizat cu datele de identificare ale firmei sau imagini  legate de serviciile si produsele oferite de firma dumneavoastra, se pot integra foarte usor in cadrul campaniilor actuale de marketing alaturi de alte produse promotionale (pixuri personalizate, mape personalizate cu buzunar, ecusoane personalizate, insigne personalizate, cani personalizate prin sublimare, tricouri personalizate, jucarii personalizate si CD-uri personalizate cu imagini – CD-urile putand stoca date continand cataloage de prezentare a firmei,  serviciilor, produselor si fisiere video flash interactive).

Tot in scopuri de promovare si crestere a vanzarilor unui anumit produs, puzzle-urile personalizate cu imagini pot acompania produsele sau serviciile oferite  pentru a atrage noi clienti prin eficientizarea impactului vizual asupra produsului promovat. Deoarece asamblarea unui puzzle este necesara, atentia beneficiarului va fi solicitata si astfel mesajul dumneavostra va fi privit cu atentie.

Puzzle personalizat – este confectionat dintr-un material foarte rezistent, pe care veti revedea fotografia personalizata. Cu acest puzzle imprimat personalizat puteti descoperi oricand cele mai frumoase amintiri.

Dumneavoastra doar ne furnizati imaginea, iar noi va cream un puzzle personalizat cu orice imagine doriti.

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com