Subscribe

Pungi personalizate din hartie, plastic, textile sau biodegradabile

Pungi personalizatePungi personalizate – au imprimate pe ele sloganul, sigla, numele companiei dumneavoastra sunt ideale pentru participarea la targuri, expozitii, seminarii, intalniri de afaceri, indeosebi atunci cand aveti de oferit materiale de prezentare.

Pungile personalizate sunt extrem de folosite si la sfarsitul de an cand se ofera angajatilor anumite cadouri in pungile companiilor respective. Chiar si acum in perioada de criza, folosind pungile de hartie va face sa va remarcati intre competitorii dumneavoastra.

Firma noastra va pune o gama larga de pungi si sacose.

Pungi personalizate din hartie dublu cretata

  • Producatori pungi personalizate pentru cadouri, pungi standard la preturi de producator fixe, pungi hartie kraft nature sau carton cu manere stantate sau aplicate din hartie rasucita, snur asortat, intarituri de carton, eventual capse si thanks card-uri.Pungile pot fi personalizate cu imprimare o fata sau doua fete tipar 1-4 culori, serigrafie, folio sau timbru sec cu finisari de tip plastifiere, lac UV, stantare;
  • Pungi textile personalizate

  • Sacose pentru cumparaturi, fabricate in modele si culori diverse, din bumbac, rafie, poliester, materiale plastice. Personalizare prin serigrafie si transfer termic.
  • Pungi personalizate  din material plastic tip “banana” sau “maieu”

  • Din polietilena de joasa densitate tip “banana” sau “maieu” .Pot fi personalizate cu imprimare o fata sau doua fete prin procedee de tipar flexografic sau serigrafic. La pungile din plastic se percepe eco-taxa conform legislatiei de 0,2 ron/punga.
  • Pungi  personalizate biodegradabile, reciclabile si ecologice

  • Sunt reciclabile si ecologice, descompunandu-se in natura intr-un timp de la 2 luni la 3 ani. Pot fi personalizate si sunt identice cu pungile obisnuite. Producem pungi biodegradabile albe sau personalizate la cererea clientului. Conform legislatiei in viguare, ordonanta nr. 25/27.08.2008 la sacosele tip banana, cu maner aplicat sau sacosele maieu din materiale care nu sunt pungi biodegradabile se va aplica o EcoTaxa .

Pentru orice alte informatii referitoare la pungile personalizate sau alte materiale promotionale nu ezitati sa ne contactati.

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com