Subscribe

Prelate auto si copertine

Prelate autoPrelate autosunt realizate si comercializate de compania noastra constau in principal in urmatoarele tipuri:

  • prelate pentru camioane;
  • prelate pentru tir, pentru remorci si semiremorci;
  • prelate auto culisante (in general pentru transportul bauturilor);
  • prelate culisante pentru autobasculante;
  • prelate diverse: prelata pentru piscina, pentru ambarcatiuni, acoperiri diverse.

Pentru a rezista o perioada indelungata la eforturile la care sunt supuse si la conditiile diverse de mediu, atat materialele cat si tehnologia utilizata trebuie sa fie ireprosabile.

Produsele confectionate si comercializate de noi pot avea o larga gama de culori sau pot fi inscriptionate prin tehnologii moderne, care sa garanteze realizarea atat a aspectului estetic dorit, cat si o mare rezistenta in timp a culorilor si materialelor.

Caracteristici prelate auto

Prelate auto – sunt imbinate prin termosudura, prin incalzirea la o temperatura de 700 grade Celsius, procedeu care le confera o rezistenta foarte mare a imbinarii, autovehiculele avand posibilitatea sa ruleze cu o viteza de peste 100 km/h fara ca materialul sa sufere degradari. Acest procedeu confera acestor prelate auto pentru camioane o mare rezistenta la diversele solicitari mecanice si la diferentele de temperatura.

Paleta de culori este extrem de vasta, existand si posibilitatea personalizarii lor prin diverse procedee moderne (inclusiv policromie), care asigura o mare durabilitate in timp si un aspect deosebit.

La fel ca la celelalte produse, ele sunt prevazute cu dublaje din material in zonele cele mai solicitate (pe traversele longitudinale si transversale de pe tavan, cat si in dreptul stalpilor).

La fel ca in cazul prelatelor pentru remorci si semiremorci, ele sunt dotate cu tot ce este necesar (capse, bride, chinga vamala si cablu vamal).

Toate materialele utilizate la confectionarea lor sunt conform normelor CE.

Termenele de livrare sunt in functie de marimea si complexitatea comenzii, numarul de comenzi in lucru in acel moment.

Oricum, timpul de asteptare este scurt, specialistii nostri acordand atentie fiecarei cereri, tratand cu acelasi respect toti beneficiarii, indiferent de valoarea si marimea ei.

 

 

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com