Subscribe

Power Bank USB personalizat

Power Bank USB personalizat

Power Bank USB personalizat – este dedicat unui nou tip de public : mereu pe fuga, dar intotdeauna conectat la informatie si la tehnologie.  Acelasi client va depinde mereu de o sursa sigura de alimentare a gadget-urilor de toate felurile, utile pentru activitatea sa curenta, si de aceea va fi intotdeauna recunoscator atunci cand Power Bank-ul USB pe care il are in geanta va fi solutia salvatoare in cazul unei baterii complet descarcate.

Personalizat cu logo si slogan, Power Bank-ul USB nu este doar o solutie salvatoare, ci si un instrument inedit de promovare a afacerii, care va fi admirat de lumea din jur o buna bucata de vreme, echivalenta incarcarii bateriei epuizate a device-ului.

Power Bank USB personalizat – este un produs care va ofera un plus de energie si vizibilitate pentru afacerea dumneavoastra deaorece este tot timpul la indemana utilizatorilor sai si mereu promoveaza brandul dvs.

 Caracteristici power bank USB personalizat

Principiul de utilizare al acestui Power Bank USB personalizat este unul foarte simplu, fie ca il privim ca o  sursa sigura de alimentare a gadget-urilor sau ca un instrument atractiv de marketing.
Power Bank-ul alimenteaza cu energia stocata device-urile mobile prin intermediul cablului USB/universal cu care este dotat astfel functionand ca o baterie externa pentru smartphone, tableta, mp3 player sau tigara electronica. In acelasi timp, prin imprimare cu logo si slogan, se transforma intr-un partener inedit si atractiv pentru promovarea afacerii dumneavoastra.
  • Depozitare convenabila, datorita formatului sau prietenos;
  • Alimentarea device-ului prin cablu USB/universal;
  • Personalizare prin imprimare longitudinala cu logo/artwork;
  • Format dreptunghiular, cu margini rotunjite;

Incarcare rapida si utilizare facila, in 3 pasi :

1. Incarcati Power Bank-ul din timp prin conectare la laptop/PC;
2. Conectati Power Bank-ul la gadget cu ajutorul cablului USB/conectorului universal din dotare;
3. Bucurati-va de gadget-urile dumneavoastra, fara disconfortul generat de o baterie descarcata.
A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com