Subscribe

Postere si Afise mari dimensiuni

Postere si afise de mari dimensiuniAfisele si posterele reprezinta forma directa de adresare catre clientela, de a anunta un eveniment sau pentru orice fel de ocazie , iar amplasarea acestora in spatiile publice atrage atentia potentialilor clienti. Informatia sau mesajele transmise prin intermediul unui afis sau poster sunt accesibile unui numar foarte mare de persoane. Acestea sunt materiale de marketing care sustin, in principal, campaniile de publicitate. Folosite adecvat se transforma in instrumente de promovare a companiei. Indiferent de culoare, forma sau dimensiune, acestea vor transmite direct mesajul publicului tinta! Atunci cand  pregatiti un concert, aveti o promotie sau promovati firma dumneavoastra, calitatea printului si a finisarii vor spune initial mai multe despre firma dumneavoastra decat chiar mesajul transmis, asadar alegeti calitatea si profesionalismul!

Puteti tipari cu Sian Image Media afise si postere cu imaginea companiei dumneavoastra pe care sa le folositi in toate ocaziile care vi se ivesc. Suntem specializati in realizarea  afiselor si posterelor la calitate foto in formate si pe suporturi diverse si pentru diferite evenimente: afise de promovare evenimente artistice sau culturale , afise de promovare campanii, afise administrative, afise pentru evenimente sportive sau competitii, afise publicitare, afise cu anunturi, afise promovare tv/radio, afise campanii electorale, afise de promovare  servicii.

Avem capacitatea de a printa afise si postere de mari dimensiuni precum si in tiraje mici.

Printre cele mai folosite materiale pentru postere sunt

Postere /Afise Hartie Blue back (360 dpi)

* Postere /Afise Hartie Blue back (1440 dpi)

* Postere /Afise Hartie White back (360 dpi)

* Postere /Afise Hartie Blue back (1440 dpi)

Postere /Afise Hartie foto 200 gr
Afisele si posterele pot avea dimensiuni diverse, insa noi va  recomandam dimensiunile standard: A2 (61×43 cm), B2 (50×70 cm), B0 (70×100 cm). Pentru tiraje mici recomandam dimensiunea A3 (297×420 mm).
Hartia recomandata este cu gramaj cuprins intre 90-250 g/mp.

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com