Subscribe

Pliante si flyere personalizate

Pliante publicitare de prezentarePutem spune ca suntem in era digitala si totusi, atunci cand este vorba de publicitate, nu poti ignora unul din instrumentele de promovare care ramane in continuare foarte eficient: materiealele publicitare numite pliante de prezentare.

Aceste pliante de prezentare au menirea sa promoveze un produs, un serviciu sau o companie, si de aceea trebuie sa fie realizate cu profesionalism. Toate aceste pliante de prezentare sunt un instrument de marketing, asigurand o mai buna intelegere a mesajului comercial transmis decat alte mijloace de comunicare. Acestea reprezinta unul din cele mai accesibile modalitati pentru realizarea acestor scopuri.

Sian Image Media va ajuta sa atrageti atentia clientilor, indiferent de modalitatea de distribuire a pliantelor. Personalizarea acestor pliante de prezentare va ajuta la diferentierea si intarirea identitatii de brand. De aceea este foarte important ca acestea sa atraga atentia, expresivitatea fiind calitatea obligatorie pentru ca un pliant sa creeze un minim de impact. In plus, pentru a transmite cat mai bine mesajul pentru care a fost creat, trebuie sa aiba un design atractiv si un mesaj usor de inteles, dar si o imprimare calitativa.

Avantajele acestor materiale publicitare – pliante de prezentare sunt numeroase, printre care enumeram :

  • Sunt extrem de versatile – poti crea forme diferite de pliante de prezentare, extrem de atractive. Acestea pot iesi in evidenta chiar daca le intalnim la tot pasul.
  • Pot fi distribuite acolo unde oamenii au timp sa le citeasca: pe strada, in fata magazinului unde eficienta este maxima, in mijloacele de transport in comun, in avion sau tren, in salile de asteptare sau multe alte locuri in care oamenii au timp si pot parcurge cu atentie continutul unor pliante .
  • Pot fi adaugate cu usurinta in colete, produse vandute sau in reviste putand realiza astfel campanii de cross marketing intre branduri cu costuri reduse de livrare.
  • Spre deosebire de anunturile publicitare de pe Internet, acestea raman. Nu dispar la un click. Atunci cand ai in mana un pliant, cel mai probabil il citesti si apoi il arunci.
  • Pot fi extrem de utile. Daca ai primit sau gasit pliante cu informatii utile, le pastrezi pentru a stii unde sa ajungi, care este oferta, ce poti sa cumperi.
  • Poti tipari mii de pliante la costuri foarte avantajoase. Pliantele se pot dovedi foarte eficiente in ceea ce priveste cresterea notorietatii brandului, atingerea publicului tinta, transformarea potentialilor clienti in clienti fideli.

Exista numeroase tehnici care pot creste valoarea unui pliant de prezentare in ochiul consumatorului: taieri pe forme atipice, adaugare de informatii personalizate in functie de zona de distributie, aplicarea de cerneluri speciale sau zone razuibile si multe altele. Indiferent de buget, poti realiza o campanie de promovare a produselor si serviciilor tale prin pliante sau alte materiale tiparite.

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com