Subscribe

Plachete gravate – gravura laser

Plachete gravate - gravura laserFirma noastra realizeaza o gama variata de plachete gravate prin gravura laser. Aceste plachete gravate au o gama larga de utilizari, de la plachete gravate pentru evenimente speciale pana la plachete realizate cu gravura laser pentru unitati militare.

Tipuri de plachete gravate prin gravura laser

 

  • Plachete gravate pentru nastere sau memoriale – Toata lumea are ocazii speciale in viata lor care trebuie pastrate ca amintire.
  • Plachete gravate pentru evenimente speciale – Nuntile sau aniversarile sunt evenimente de care iti vei aduce aminte cu mare bucurie folosind o placheta care sa le comemoreze.
  • Plachete gravate militare – pentru a onora o persoana speciala.
  • Plachete gravate pentru birouri –  Alegeti un nume special pentru aceste plachete pentru seful dvs. sau chiar daruiti intregii echipe plachete personalizate speciale sau alegeti-le pe cele care se potrivesc cel mai bine.

Semnificatia pe care o are o placheta gravata

Multe persoane considera important titlul pe care il aud si fiindca placheta este de obicei cel mai notabil loc in care titlul lor este dipus, aceasta capata o importanta deosebita. O placheta gravata aminteste de statutul dvs. in cadrul companiei pe care o reprezentati si cat de mult ati muncit in timpul carierei dvs. pentru a dobandi acel titlu.

Plachetel gravate reprezinta importanta dvs. fata de colegi, clienti curenti dar si potentiali in momentul in care acestia intra in biroul dvs.

 

 

 

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com