Subscribe

Pixuri personalizate UNICATE

Pixuri personalizatePixul s-a clasat in ultimele decenii printre cele mai populare instrumentele de scris. Dispunand de o mina de cerneala mare, pixul este un instrument pe care se poate conta, nefiind nevoie sa i se schimba rezerva decat foarte rar si se poate transforma foarte usor intr-un pix personalizat. In special modelele de plastic au crescut in popularitate fiind fabricate usor si devenind astfel pixuri personalizate.

Pixuri personalizate – acestea reprezinta o modalitate eleganta de a va face cunoscut, de a va promova imaginea. Pixurile personalizate reprezinta, de asemenea, o modalitate eficienta de fidelizare a clientilor actuali dar si de obtinere de noi clienti.

Pixuri personalizate – sunt o modalitate excelenta de a va promova firma sau brandul in exterior. Sunt  materialul promotional perfect:  un pix personalizat este intotdeauna util iar, datorita dimensiunilor sale reduse, este foarte usor de distribuit.

Indiferent de model, culoare sau material, pixurile personalizate sunt reprezentantii permanenti ai companiei dumneavoastra pe birourile clientilor sau partenerilor dumneavoastra. Aceste materiale promotionale va poarta sigla, adresa web sau numarul de telefon, fiind cea mai estetica si functionala carte de vizita pentru compania dumneavoastra, sau chiar o amintire placuta a evenimentului pe care il organizati.

Diversitatea de forme si culori in care pot fi gasite aceste pixuri personalizate este o garantie a faptului ca veti putea oricand gasi modelul care sa se potriveasca atat imaginii companiei sau serviciului pe care vreti sa il promovati, cat si bugetului de care dispuneti. Elegante, finute, grasute, socante, simple sau multicolore, dar intodeauna personalizate, pixurile reprezinta punctul comun al multor campanii promotionale.

Pixuri personalizate – tampografie, gravura sau laser

Pixurile pot fi personalizate prin tampografie sau prin gravare cu laser cu textul dorit de dumneavoastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti  modelul si culoarea pixului pe care doriti sa il personalizati si de restul ne ocupam noi in cel mai scurt timp.

Optional se poate imprima cu alb sub imagine, pentru a obtine culori vii pe un suport închis la culoare sau chiar transparent. De asemenea se poate aplica un strat de lac lucios sau mat pentru un aspect placut si o rezistenta mai mare la zgârieturi.
Alegeti pixul si culoarea dorita si trimiteti-ne chiar acum o cerere de oferta pentru pixuri personalizate!

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com