Subscribe

Personalizare timbru sec – embossing

Personalizare timbru sec -  embossing

Personalizare timbru sec –  embossing – aceasta se refera la crearea unei impresii de model, design sau decoratiune pe o suprafata ca hartia, metalul sau pielea si care realizeaza un relief. In metodele clasice de personalizare timbru sec, prin presiune se ridica suprafata si astfel adauga o noua dimensiune obiectelor.

 

Ce este aceasta personalizare timbru sec

Personalizare timbru sec –  este un procedeu elegant care schimba natura materialului care este embosat. Un sigiliu realizat cu personalizare timbru sec da greutata unei foi simple de hartie.

In mod similar, o invitatie pentru nunta realizata cu imprimarea cu timbrul sec schimba imediat intregul sens transmis de invitatie. Cel care primeste invitatia este informat nu numai despre nunta dar si despre faptul ca va merge la o nunta importanta cu o ceremonie eleganta.

Embosarea face obiectele mai frumoase decat sunt ele in original. Un obiect simplu poate deveni o piesa de arta folosind personalizarea prin timbru sec. O embosare de calitate poate face un obiect sa va taie rasuflarea.

Timbru sec – este folosit in scopuri estetice dar si functionale in anumite industrii. De la embosarea numelor pe cartile de credit la embosarea cartilor in limbajul Braille pentru nevazatori, embosarea are o gama larga de aplicatii.

 

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com