Subscribe

Personalizare folio

Personalizare folioPersonalizare folio – este metoda de depunere in relief negativ a unei folii colorate, in general argintie sau aurie pe materiale cum ar fi: lemn, piele naturala sau artificiala, hartie / carton, anumite mase plastice.

 Ce inseamna personalizare folio

 

Aceasta metoda de personalizare folio se realizeaza la temperaturi ridicate si prin exercitarea unei presiuni de contact intre folie, suport si platanul incalzit pe care este matrita. Pe langa culorile standard argintiu si auriu folio poate avea si culorile rosu, verde sau albastru.

Recomandam clientilor nostrii personalizare folio atunci cand se doreste scoaterea in evidenta a unui element.
Calitatea oferita de aceasta personalizare folio depinde foarte mult de calitatea materialului pe care se aplica. Cu cat pielea sau imitatia este mai neteda, cu atat imprimarea este mai buna din punct de vedere calitativ.
Sigla este prelucrata pe calculator, se realizeaza apoi o matrita, care, la o anumita temperatura imprima forma pe agenda.

Folia speciala pentru acest procedeu poate avea diverse culori: auriu, argintiu, rosu, verde etc.

Personalizarea folio este folosita in general pentru personalizarea produselor de tipul agendelor, albumelor foto profesionale, obiectelor personale ca: portofele, genti si pentru multe altele.

 

Pentru orice alte informatii referitoare la personalizarea folio sau despre produsele si serviciile realizate de compania noastra, nu ezitati sa ne contactati.

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com