Subscribe

Personalizare CD-uri DVD-uri Multiplicare CD-uri Inscriptionare CD-uri

Inscriptionare,multiplicare si personalizare CD-uri si DVD-uriPersonalizare CD-uri –  este un mijloc de promovare a imaginii firmei dumeavoastra, de prezentare a produselor oferite si care au un impact deosebit asupra clientilor dumneavoastra. CD-urile personalizate care tin locul cataloagelor si brosurilor de prezentare sunt o varianta mai ieftina, mai comoda, mai utila, mai usor de actualizat si ofera informatii mult mai detaliate despre produsele si serviciile dumneavoastra decat o brosura sau  un flyer.

Beneficiind de suportul dezvoltarii informatice în România, de raspândirea utilizarii calculatoarelor la toate firmele indiferent de marimea lor, precum si la cea mai  mare parte a populatiei urbane, acum poti pune la dispozitia potentialilor clienti cataloage multimedia pe suport CD, miniCD, DVD, miniDVD sau business card.

Personalizare CD-uri pentru diferite evenimente

Oferiti un cadou inedit clientilor, partenerilor, colaboratorilor la ocazii festive. Ideal ca suport de curs, suport multimedia la conferinte, prezentari. Bonusuri la cumparare, promotii de produse. CD-uri cu soft la comanda. Arhivati, catalogati, transmiteti informatii (punctelor de lucru, departamentelor) prin personalizare CD-uri. Folositi pentru orice uz intern CD-uri înregistrabile tiparite cu logo-ul dumneavoastra . Sunt nenumarate variante de continut publicitar prin care va promovati afacerea dumneavoastra: CD de prezentare, CD catalog de produse, CD cu date tehnice, CD suport de curs, CD cu oferte, CD promo .

Agentia noastra va ofera un serviciu complet in acest sens,care include crearea design-ului pentru CD/DVD si pentru  carcasa, tiparirea CD-ului/DVD-ului si a carcasei, realizarea continutului, inregistrarea CD-ului/DVD-ului, personalizare CD-uri.

Pentru personalizare Cd-uri, multiplicarea si inscriptionarea  CD-urilor si DVD-urilor folosim echipamente specializate care ofera o calitate deosebita a printurilor direct pe fata CD-ului/DVD-ului. Suprafata CD-urilor si DVD-urilor este special creata pentru a avea un aspect final asemanator hartiei foto.
Personalizati fata CD-ului atunci cand vindeti softul dumneavoastra clientilor. Marca dumneavoastra apare pe fiecare produs vândut, consolidandu-va imaginea de firma. Produsul dumneavoastra poate fi însotit de instructiuni de utilizare, date tehnice, kit-uri de instalare, soft specific.

Eficientizeaza prezentarea companiei, a produselor si serviciilor oferite prin modernizarea suportului de prezentare a  acestora, înlocuind clasicele cataloage tiparite,  extrem de costisitoare cu mult mai modernele si eficientele CD-uri de prezentare.

Folosim cerneala de cea mai buna calitate pentru print CD sau DVD, calitatea machetei are insa o influenta decisiva asupra rezolutiei finale. Sian Image Media imprima CD-uri sau DVD-uri direct pe suprafata exterioara, folosind CD-uri si DVD-uri printabile, oferind pe langa imprimare CD sau DVD si transferul datelor pe CD sau DVD. Astfel, nu ezitati sa ne contactati pentru servicii de printare CD, printare DVD, imprimare CD, imprimare DVD, personalizare CD, personalizare DVD.

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com