Subscribe

MINI Stick USB personalizat

MINI Stick USB personalizat

Un MINI Stick USB personalizat slim cu ajutorul caruia puteti stoca informatii atat in format digital, cat si in format clasic, tiparit (hard copies), acesta putand fi utilizat la fel ca orice agrafa/clip pentru documente. Formatul sau simplu si elegant, impreuna cu plasticul alb mat din care este realizat, ofera un maximum de vizibilitate logo-ului si sloganului aplicate fata-verso sau doar pe una dintre fetele Stick-ului USB.

Caracteristici MINI Stick USB personalizat

Personalizarea prin imprimarea elementelor de identitate vizuala ale afacerii este una durabila, printing-ul raspunzand cu succes tuturor nevoilor (digitale sau fizice) de stocare a datelor si de promovare a afacerii dumneavoastra.
Datorita dimensiunilor reduse si a greutatii neglijabile, Mini Stick USB personalizat este foarte usor de transportat si de afisat, fiind ideal pentru diseminare sub forma unui cadou destinat angajatilor si partenerilor sau ca obiect promotional.
Mai mult decat atat, cei indrazneti sau cei care doresc sa evite ratacirea micului Flash USB printre alte produse de birotica si papetarie, il pot transforma cu fantezie si incredere intr-un ac de cravata.

Un simplu accesoriu de birou? NU, un Stick USB slim, cu ajutorul caruia puteti stoca informatiile atat in format digital, cat si in format clasic, tiparit (hard copy), putand fi utilizat ca orice agrafa/clip pentru documente.

Mai mult decat atat, cei indrazneti sau cei care doresc sa evite ratacirea micului Flash USB printre alte produse de birotica si papetarie, il pot transforma, cu fantezie si incredere, chiar intr-un ac de cravata.

In acest mod, vor atrage imediat atentia asupra logo-ului si a sloganului aplicate pe partea frontala, care sunt scoase in evidenta si de fundalul color vibrant ales pentru Memory Stick.

Imprimarea logo-ului si a textului este durabila, rezistand cu succes tuturor nevoilor (digitale sau fizice) de stocare a datelor si de promovare a afacerii dumneavoastra. Gratie dimensiunilor reduse si a greutatii neglijabile, Stick-ul USB Mini este foarte usor de transportat si de afisat, fiind ideal pentru diseminare sub forma unui cadou destinat angajatilor, prietenilor sau partenerilor.

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com