Subscribe

Mesh publicitar

Mesh publicitarUn mesh publicitar este o forma foarte eficiente a publicitatii outdoor, in primul rand datorita maleabilitatii de plasarea a acestora si a dimensiunilor mari .

Un mesh publicitar este unul dintre cele mai eficiente mijloace publicitare outdoor. Datorita dimensiunilor mari, acestea au o medie de vizualizare de peste 90 % din publicul carora le sunt expuse. Mesh-ul este alegerea ideala pentru producerea diferitelor display-ere atat de interior, cat si de exterior sau pentru decorarea cladirilor.  Materialul are durata mare de viata, rezistenta, datorita faptului ca are perforatii nu este solicitat de vant la fel de tare ca banner-ul.  Astfel, un mesh publicitar poate fi plasat pe fatadele cladirilor fara a obtura lumina si vizibilitatea la interior, dar totodata mesajul tiparit dinafara sa aiba o vizualizare foarte buna.

Acest material promotional este realizat dintr-un suport foarte usor din fibre sintetice care formeaza ochiuri cu fixare rigida si un grad de transluciditate de 70%.  Reprezinta o solutie ideala pentru printurile de extradimensiuni care in acest caz sunt practic imponderabile in comparatie cu posterele pe baza de tesaturi.  Mesh-ul fiind un material flexibil si cu perforatii, se foloseste in special pentru fatadele cladirilor, avantajul fata de banner fiind ca permite circulatia aerului si este mai usor decat frontlit-ul (270-330 gr/mp) .

Acesta se poate realiza la urmatoarele gramaje:

Mesh publicitar 410 gr/mp – 360dpi

Mesh publicitar 410 gr/mp – 1440dpi

Acesta se printeaza cu cerneala realsolvent sau ecosolvent si se poate realiza practic in orice dimensiune prin imbinarea mai multor bucati (tile-uri). Dimensiuni standard role mesh: 1.6 m, 2.2 m, 2.5 m, 3.2 m, 5 m .

Avantaje pe care le prezinta un mesh publicitar :

  • are o greutate infima si nu bareaza accesul luminii in cladire
  • plasa nu formeaza refractii si sclipiri in conditii de iluminare frontala indicata ca material pentru elemente de scenografie, decoruri in sali de concert si studiouri TV.
  • spre deosebire de bilboard, acest material are de obicei dimensiuni considerabile si, in cazul in care este amplasat corect , devin un soi de magnet care atrage privirile si fascineaza prin talie si caracter neconventional
  • datorita structurii sale celulare reduce din acuitatea problemelor generate de presiunea vantului
  • protejeaza trecatorii si autovehiculele impotriva caderii materialelor si reziduurilor in cazul amenajarilor exterioare.
  • datorita materialului din care este realizat, si anume PVC-ul , este foarte rezistent la intemperii
A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com