Subscribe

Meniuri personalizate pentru evenimente importante sau localuri

Meniuri personalizateRealizam meniuri personalizate integral cu specificatiile cerute de beneficiar sau sugestii proprii daca se accepta. Meniurile pot fi realizate cu finisari speciale precum: plastifiere, timbru sec, emboss, aplicatii folio, lacuire selectiva.

Compania nostra realizeaza meniuri  pentru nunta la comanda, din carton, culoare alb , ivory, sau culoarea dorita de dumneavoastra, imprimat color si legat cu fundita satin sau organza in ton cu evenimentul. Un meniu personalizat nu iti va fi doar util pentru a repartiza invitatii si pentru ca acestia sa isi gaseasca repede locul, ci va fi si un element visual foarte important.

In relatia cu clientii fiecare detaliu prezinta o importanta deosebita. In industria restaurantelor, serviciile oferite clientilor capata o importanta deosebita, iar decorul, ambianta creata si nu in ultimul rand meniul reprezinta elementele ce fac diferenta.

Ceea ce nu trebuie sa lipseasca din nici un bar, restaurant sau cafenea sunt aceste meniuri care ar putea avea o personalizare integrala. Pentru a da un plus de rafinament si autenticitate localului dumneavoastra, puteti opta pentru copertile de meniu din piele naturala sau ecologica.

Produsele noastre sunt realizate la comanda astfel incat fiecare meniu este unic, creat dupa cerintele clientului si avand o personalizare autentica.

Grafica pentru meniuri pentru diverse evenimente poate fi realizata de catre beneficiar sau poate fi realizata de catre departamentul nostru DTP la indicatiile beneficiarului.

Meniuri personalizate –  format uzual

Formatele uzuale ale meniurilor sunt:

  • meniuri  tip coala de tipar, format inchis 140×290 mm, format deschis 420×290 mm
  • meniuri  tip coala de tipar, format inchis 90×200 mm, format deschis 297×200 mm
  • meniuri personalizate, cu spira metalica si coperti rigide 2mm, format inchis 140×290 mm, format deschis 280×290 mm
  • meniu personalizat, cu spira metalica si coperti rigide 2mm, format inchis 90×200 mm, format deschis 180x200mm
  • meniuri personalizate, tip revista prindere cu capse metalice, format inchis 140×290 mm, format deschis 290×290 mm
  • meniuri personalizate, tip revista prindere cu capse metalice, format inchis 90×200 mm, format deschis 180×200 mm
  • meniuri personalizate, tip carte prindere in cotor brosat cu termoclei, diferite formate solicitate la preferinta beneficiarului.

Pentru orice detalii referitoare la meniurile personalizate sau alte produse si servicii oferite de compania noastra nu ezitati sa ne contactati.

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com