Subscribe

Mape prezentare personalizate

Mape prezentareMape prezentare – sunt de o importanta cruciala in promovarea imaginii companiei avand o importanta deosebita in cadrul conferintelor, expozitiilor, targurilor sau evenimentelor speciale din cadrul companiei  si de aceea trebuie sa aiba un aspect grafic placut, profesionist. Extrem de practice, pot transmite, printr-un design interesant, informatii despre compania ta si astfel poate reprezenta un obiect ideal de marketing pentru dumneavoastra.

Aceste mape prezentare ale unei firme sunt un instrument de lucru cu clientii, ce poate fi folosit în cele mai diverse situatii. Diverse documente ale firmei (facturi, avize, chiar si pliante sau alte materiale promotionale) pot fi adunate într-o mapa personalizata. Mapa poate contine diverse documente care se înmâneaza  participantilor la un curs sau la un simpozion.

Caracteristici mape prezentare

O mapa  poate contine prezentarea produselor sub forma de fise separate, lucru ce permite înmânarea catre client doar a categoriei de produse de care acesta este interesat. Astfel, nu veti mai fi nevoit sa tipariti în tiraj mare un catalog complet, cu costuri mai mari si din care clientul dumneavoastra alege. Îi trimiteti într-o mapa doar ce solicita.

Prin mape prezentare se creaza o prima impresie potentialului client si “vorbeste”, pentru compania din care faceti parte, inaintea dumneavoastra . Ce este in interiorul unei mape prezentare este foarte important insa daca nu este organizat , atentia clientului se poate pierde. De acea este foarte important si buzunarul atasat unei mape de prezentare, care are un rol important de sustinere a documentelor pe care le puteti aseza in ordinea dorita.

Mapa de prezentare poate include diverse finisaje: foliere lucioasa sau mata, lacuire selectiva, scris reliefat. Datorita tehnologiei de care dispunem, putem realiza mape de foarte buna calitate, din hartie de la 200g/m2 la 330g/m2 .

Mapele de prezentare pot fi tiparite atat in exterior, cat si la interior. Buzunarele interioare se aplica cu banda dublu adeziva. Putem realiza si mape de prezentare conform unei stante, la cererea clientului. Mapele destinate unui volum mare de informatii pot avea cotor/burduf.

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com