Subscribe

Magneti personalizati promotionali unicati

Magneti personalizatiMagneti personalizati promotionali – spre deosebire de alte material publicitare conventionale (pliante, brosuri, fluturasi, carti de vizita ), vor ocupa un loc binemeritat pe frigiderul clientului sau pe orice suprafata metalica, mesajul scris pe ele fiind mereu vizibil, usor de retinut si atractiv.
Una dintre cele mai originale si penetrante reclame – acum la dispozitia companiei dumneavoastra, magnetii promotionali de frigider „functioneaza” deoarece rareori sunt aruncati, ei fiind intotdeauna pastrati chiar pe frigider, oferind o remarcabila si penetranta actiune de promovare.

24 ore din 24, 365 zile/an, acesti  magneti promotionali de frigider vor lucra permanent in favoarea afacerii dumneavoastra.

Aceasta categorie de materiale publicitare – magneti promotionali de frigider – reprezinta solutia ideala, chiar inedita, pentru o campanie publicitara ieftina, eficienta si cu impact mare.

Magnetii personalizati se pot realiza atat in forme de paralelogram cat si diferite forme stantate, in functie de proiectul dumneavoastra. De asemenea pot fi realizati avand diverse dimensiuni. Cantitatile in care se pot realiza magneti personalizati pot fi atat serii mici cat si mari.

Avantajele folosirii de magneti personalizati promotionali pentru clientii nostrii

Avantajele reclamei cu magneti personalizati de frigider sunt:

:: una dintre cele mai originale si penetrante reclame acum la dispozitia companiei dumneavoastra !
:: o persoana viziteaza in medie de 8 ori pe zi frigiderul
:: magnetii personalizati pentru frigider sunt pastrati in medie 2 ani de zile;
:: pentru o familie de 4 persoane aceasta inseamna o medie de 23360 de vizualizari ale reclamei dumneavoastra, chiar in inima casei potentialilor clienti;
:: magnetii promotionali de frigider „functioneaza” deoarece rareori sunt aruncati, ei fiind intotdeauna pastrati chiar pe frigider;
:: magnetii ofera o remarcabila si penetranta actiune de promovare;
:: producem magneti de frigider de orice marime pana la A4 (210*297 mm), de grosime intre 0.3-1 mm;
:: producem cantitati industriale (milioane) cu livrare in 30-45 de zile, pe baza de mostra aprobata.
:: 24 ore din 24, 365 zile/an, magnetii vor lucra permanent in favoarea afacerii dumneavoastra!

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com