Subscribe

Logo Design si Corporate ID

Logo design si Corporate IDSigla sau logo-ul, ca semnatura a companiei, este punctul de pornire al identitatii unei companii si primul element vizual care deosebeste firma de competitori. Logo-ul sau sigla companiei va ajuta la cresterea si dezvoltarea afacerii. Daca aveti un logo profesionist, clientii au asigurarea ca au ales o companie de incredere.

Logo-ul reprezinta pentru o firma „prima impresie” , este identitatea vizuala care va aparea atat pe documentele firmei (carti de vizita, foi cu antet, cataloage de prezentare ), pe orice material de vanzare, de la ambalajul de produs pana la factura personalizata cat si pe stampila si pe materiale promotionale destinate oricarei campanii publicitare. Din acest motiv logo-ul trebuie sa reprezinte atat prin culori cat si prin mesajul transmis ideile si directiile de dezvoltare ale companiei.

Eforturile de promovare a unei afaceri nu doar ca incep de la sigla, dar sunt dictate de ea. Ca rezultat, un logo design influenteaza in mod pozitiv sau negativ afacerea dumneavoastra.

Suntem specializati in logo design , branding, corporate identity (creare sigla firma, design carti de vizita, mape de prezentare, CD-uri de prezentare, foi cu antet, brosuri, cataloage, manual de brand, flyere, semnatura e-mail). Fie ca doriti un logo simplu care sa reprezinte numele companiei fie ca doriti un logo complex, agentia noastra va sta la dispozitie cu variante grafice nelimitate pentru alegerea solutiei potrivite. Majoritatea firmelor prezinta maxim 3-5 variante design pentru logo insa noi va oferim solutia ideala pentru obtinerea unui logo de calitate superioara.

Beneficii logo design

Beneficiile pe care noi le oferim, pentru un pret destul de mic, pe care il platiti o singura data, sunt pentru totdeauna. Suportul tehnic oferit va ajuta sa fiti mereu sigur de ceea ce ati obtinut prin achizitionarea unuia dintre pachetele noastre. Crearea unei siglei profesionale este un proces complex, care se va reflecta in toate produsele publicitare pe care le veti folosi.

Alegerea culorilor pentru un logo profesional este primul pas in realizarea identitatii firmei. In cazul in care clientul doreste anumite culori, variantele grafice prezentate vor utiliza nuantele respective. In cazul in care clientul nu a stabilit inca pentru firma sa culorile, designeri nostri vor efectua diferite variante grafice de logo in combinatii de culori diverse.

Realizarea unui logo design dureaza 2-3 zile lucratoare. Logo-ul va fi realizat si livrat in format vectorial (Corel), necesar pentru tipar. Veti primi totodata si sigla in format pdf, png transparent, pentru preview sau inserare in documente. Pana la alegerea variantei finale de sigla, vor fi mai multe propuneri grafice de logo, in functie de cerinte .

Dupa realizarea siglei putem incepe un proces intreg de corporate ID, prin care va putem realiza tot felul de materiale personalizate: plicuri personalizate, coli cu antet, CD-uri/DVD-uri personalizate, facturi personalizate, mape de prezentare si alte materiale promotionale personalizate.

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com