Subscribe

Litere volumetrice Plexiglas Transparent

Litere volumetrice Plexiglas Transparent

Litere volumetrice Plexiglas Transparent

 

Litere volumetrice Plexiglas Transparent

Litere volumetrice Plexiglas Transparent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Litere volumetrice Plexiglas Transparent reprezinta cea mai potrivita solutie pentru a obtine o imagine cu un aspect profesionist, stilat si elegant. Numeroasele reflexii si nuante pe care le capata aceste litere transparente in bataia luminii, finisajele impecabile impreuna cu un design reusit sunt cheia pentru a obtine mult doritul aspect elegant si profesionist in orice reclama. Aceasta reclama va fi mereu o incantare pentru privitori iar acestia vor asocia implicit atributele reclamei cu brand-ul dumneavoastra.

Indiferent de tipul de iluminare, firmele publicitare realizate din Plexiglas transparent capteaza privirea atat in timpul zilei cat si noaptea. Acestea reprezina o investitie care aduce un plus de valoare oricarei afaceri. Literele volumetrice Plexiglas Transparent sunt apreciate pentru aspectul lucios si pentru transparenta lor si sunt preferate indeosebi in domeniul business.

Caracteristici litere volumetrice plexiglas transparent

O modalitate eficienta de a atrage atentia asupra afacerii dvs. este utilizarea literelor volumetrice. Literele volumetrice sunt decupate din Plexiglas Transparent de diferite grosimi (intre 3 si 10 mm). Acestea se pot monta pe perete sau pe un panou suport. Toate literele si logo-urile taiate in din Plexiglas sunt prelucrate cu precizie pentru a oferi o reproducere fidela a graficii dvs.  Plexiglasul este un material foarte durababil ce poate fi folosit in exterior fara nici un risc in privinta decolorarii sau a rezistentei la apa.

Litere volumetrice Plexiglas Transparent – se pot personaliza cu autocolant in functie de preferintele dvs., insa plexiglasul transparent are reflexii unice si nu este necesara acoperirea lui.

Avantajele literelor volumetrice din plexiglas transparent:
•  greutate redusa a produsul finit
•  aspect deosebit dat de transparenta materialului
•  rezistenta foarte buna in timp indiferent de factorii de mediu – pana la 30 ani
•  au aplicatii atat pentru spatii exterioare cat si interioare
•  montaj facil

 

 

 

 

 

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com