Subscribe

Litere volumetrice Plexiglas Satin Ice

 

Litere volumetrice Plexiglas Satin Ice

Litere volumetrice Plexiglas Satin Ice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Litere volumetrice Plexiglas Satin Ice – suprafa acestui tip de Plexiglas este catifelata, dar robusta, placuta la atingere si difuzeaza lumina in mod discret. Plexiglasul Satin Ice are in componenta sa perle specila care confera materialului translucenta aparte si suprafata satinata. Litere volumetrice Plexiglas Satin Ice – transforma iluminatul intr-o experienta unica. Litere volumetrice Satin Ice sunt linistitoare pentru ochi, consolideaza starea de spirit, sunt placute la atingere si extrem de functionale. Posibilitatile se utilizare a acestor tipuri de litere sunt nenumarate.

Caracteristici Litere volumetrice Plexiglas Satin Ice

Plexiglasul Satin Ice contine perle minuscule care modifica continuu directia de propagare a luminii si care asigura difuzia optima a luminii. Iluminate sau nu, literele volumetrice sunt potrivite pentru orice spatiu in care vreti sa aduceti un strop de eleganta. Mai mult, datorita proprietatilor speciale pe care le au, aceste litere volumetrice reduc costurile energetice.

Caracteristici

  • Rezistenta sporita la intemperii
  • Iluminare si stralucire excelenta datorita perlelor din compozitie
  • Disponibil intr-o gama larga de culori
  • Rezistenta UV
  • Extrem de usoare – cantaresc pe jumatate fata de clasica sticla
  • Reproduce perfect gravura
  • Grosimea materialului intr 2 si 8 mm
  • Suprafata perfect mata
  • Culoare perfecta in orice lumina

Cu aspectul sau cald si moale, suprafata catifelata a literelor din Plexiglas Satin Ice pur si simplu striga sa fie atinsa. Datorita transluciditatii sale, materialul arata deosebit de atractiv in combinatie cu lumina. Aceasta suprafata face materialul insensibil la urme de uzura si de amprente.

Pentru orice alte detalii referitoare la literele volumetrice din Plexiglas Satin Ice sau alte tipuri de volumetrie sau casete luminoase personalizate, nu ezitati sa ne contactati.

 

 

 

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com