Subscribe

Litere volumetrice luminoase – imbina spectaculosul cu utilul

 

Litere volumetrice luminoaseLitere volumetrice luminoase individuale sau logo-ul dumneavoastra format volumetric – reprezinta o solutie extrem de eleganta pentru promovarea brandului si business-ului astfel incat , din panoplia de reclame de orice tip outdoor , sa puteti iesi in evidenta.

Sian Image Media este specializat in executia de litere volumetrice luminoase led . Consumul mic si gradul lor mare de spectaculozitate fac literele volumetrice luminate potrivite pentru aplicatii de exterior .

Aceste litere volumetrice luminoase sunt iluminate independent, au laterale din profile de aluminiu si fata din plexiglass, diverse forme, dimensiuni si culori. Se pot amplasa la exterior pe fatada cladirii, pe suport metalic independent sau deasupra cladirii. Au aspect deosebit atat ziua cat si noaptea datorita calitatii materialelor folosite si a sistemului de iluminare. Sunt foarte rezistente in timp si foarte economice.

Litere volumetrice  luminoase cu banda led , in diverse culori , ofera vizual un grad mare de spectaculozitate. Au un consum mic de energie datorita modulelor led utilizate. Durabilitatea in timp este de peste 3 ani la exterior. Se construiesc in intregime din plexiglas colantat sau avand baza din comatex sau forex cu o grosime de 5-10mm, cant din aluminiu sau comatex si fete din plexiglas. Se monteaza direct pe suprafata de sustinere sau pe cadru metalic construit pe dimensiune .

Aceste litere volumetrice luminoase sunt realizate dupa sistemul ” cutiei de pantofi ” baza fiind din plastic de 8 sau 10 mm, laterala din tabla de aluminiu de 0,8 mm iar fateta este din stiplex colorat de 3 mm .

Sursele sunt cu transformatoare toroidale si punti redresoare. Nu folosim surse gen ” surse de calculator ” sau ” surse cu placa electronica ” pentru ca nu sunt stabile in timp si nu fac fata variatiilor de temperatura .

Ca sistem de iluminare folosim leduri, tuburi neon sau tuburi de gaz spectral, iar in anumite cazuri proiectoare. Intensitatea iluminarii poate fi de diferite feluri de iluminare static, pana la iluminare LCD incorporate sau jocuri de lumini.

Caracteristicile tehnice ale unor litere volumetrice luminoase

Grosime litera: 10 – 25 cm, inaltime de maxim 1,95 m .

Fata literei : Decupata CNC din plexiglas colorat in masa de 3 mm. Excelenta rezistenta la zgarieturile superficiale care se pot indeparta cu ajutorul unui aparat pe care il aveam in dotare. Spatele literei este decupat CNC din komatex de 10 mm .

Profiul lateral al acestor litere volumetrice luminoase este realizat din tabla de aluminiu cu grosime de 0.8 mm si prevazut la una dintre laturi cu orificii de prindere.

Pot fi luminoase din interior spre exterior sau cu retroiluminare adica cu halou .

Culori disponibile profil lateral litere volumetrice luminoase  : orice culoare. Iluminarea se face cu leduri superflux iar intensitatea luminoasa a fiecarui led este de la 6Lm – 15 Lm .  Foarte luminos, rezistent la apa si extrem de usor de instalat acest modul cu 3 LED-uri este solutia perfecta pentru o gama variata de aplicatii, de la iluminat litere volumetrice la decoratiuni interioare si chiar tuning auto . Durata de viata de maxim 50.000 de ore il recomanda pentru aplicatiile de lunga durata iar consumul de energie este de 0,5 W / modul .

Retroiluminarea cu halou sau litere cu halou : intrucat solutia tuburilor spectrale pare dezavantajoasa din punct de vedere al duratei de viata, al costurilor de productie si mai ales al consumului energetic am optat pentru led-uri.  Suportul pe care au fost atasate led-urile este distantat la 90 mm de perete pentru obtinerea efectului de halou .

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com