Subscribe

Litere volumetrice incastrate – iluminare partiala

Litere volumetrice incastrate - iluminare partiala

Litere volumetrice incastrate – iluminare partiala

 

Litere volumetrice incastrate individuale sau logo-ul dumneavoastra format volumetric – reprezinta o solutie extrem de eleganta pentru promovarea brandului si business-ului astfel incat , din panoplia de reclame de orice tip outdoor , sa puteti iesi in evidenta.

Sian Image Media este specializat in executia de litere volumetrice incastrate led . Consumul mic si gradul lor mare de spectaculozitate fac literele volumetrice luminate potrivite pentru aplicatii de exterior .

Aceste litere volumetrice incastrate sunt iluminate independent, au laterale din profile de aluminiu si fata din plexiglass, diverse forme, dimensiuni si culori. Se pot amplasa la exterior pe fatada cladirii, pe suport metalic independent sau deasupra cladirii. Au aspect deosebit atat ziua cat si noaptea datorita calitatii materialelor folosite si a sistemului de iluminare. Sunt foarte rezistente in timp si foarte economice.

Litere volumetrice incastrate cu banda led , in diverse culori , ofera vizual un grad mare de spectaculozitate. Au un consum mic de energie datorita modulelor led utilizate. Durabilitatea in timp este de peste 3 ani la exterior. Se construiesc in intregime din plexiglas colantat sau avand baza din comatex sau forex cu o grosime de 5-10mm, cant din aluminiu sau comatex si fete din plexiglas. Se incastreaza in caseta luminoasa si de aceea se vad partial. Costurile acestori litere volumetrice incastrate sunt mai reduse decat cele ale unei casete luminoase clasice.

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com