Subscribe

Litere volumetrice 3D iluminate prin fata

Litere volumetrice 3D iluminate prin fata

 

Litere volumetrice 3D iluminate prin fata – sunt alcatuite din trei parti. Partea din spate cu LED-urile, partile electronice si partea din mijloc care imprastie lumina. Partea frontala este cea care da culoare siglei. Aceste parti sunt prinse impreuna cu un sigiliu sw silicon rezistent la apa.

Partea frontala este colorata si lumineaza aprins. Lumina vine din fata literei si da un aspect modern care atrage toate privirile.

Caracteristici tehnice litere volumetrice 3D iluminate prin fata

Aceste litere volumetrice 3D iluminate prin fata sunt realizate din materiale combinate, komatex, aluminiu, dibond, plexiglas. Fata literelor volumetrice este executata din plexiglas, decorat cu autocolante translucente de diferite culori, pe care clientii nostrii le pot alege dupa preferinte.

Atunci cand vreti sa atrageti cat mai multi clienti si sa iesiti in fata concurentei, cel mai important lucru in alegerea siglei este utilizarea culorilor potrivite. Al doilea beneficiu existent este faptul ca se poate alege dintr-o foarte variata gama de fonturi si caractere care pot scoate in evidenta cele mai importante caracteristici pe care le are firma dvs.

Litere volumetrice 3D iluminate prin fata – se utilizeaza pentru locatii cum ar fi restaurante si baruri, hoteluri, centre de afaceri, shopping center-uri, banci, farmacii, cazinouri si multe alte magazine de retail din toate domeniile.

Ca si constructie, spatele literelor volumetrice este realizat din materiale dure de PVC sau aluminiu, decupate in forma graficii, lateralele sunt din PVC sau aluminiu, hidroizolatia si inchiderea ansamblului se face cu silicon special si profile de aluminiu.

Instalatia electrica este realizata cu module de led si accesorii necesare, iar fata este facuta din material acilic, plexiglas, decupate la router sau la utilajul laser, care, pentru personalizare se decoreaza cu autocolante translucente.

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com