Subscribe

Litere luminoase tip halou

Litere luminoase tip halou

Siglele luminoase de tipul litere luminoase tip halou creeaza o stralucire subtila in jurul constructiei de metal sau acril deoarece LED-urile sunt pozitionate astfel incat sa lumineze din spatele literelor.

Litere luminoase tip halou – adauga un efect sofisticat unui proiect indiferent de locul in care sunt montate. Atunci cand se adauga LED-uri pe o suprafata neiluminata, acestea aduc claritate si definesc literele siglei respective.

Caracteristici litere luminoase tip halou

Litere luminoase tip halou sau literele volumetrice cu iluminare prin spate sunt preferate de beneficiari atunci cand se doreste crearea unei imagini rafinate si elegante in fata potentialilor clienti si punerea in evidenta printr-o metoda deosebit de stilata a identitatii grafice.

Efectul de halou luminos in jurul siglei volumetrice se obtine prin montarea unor distantiere pe partea din spate a literelor in asa fel incat acestea sa fie montate la o anumita distanta de suportul pe care se prind (perete, casetare dibond ).

Transparenta partii din spate si acest spatiu dintre litera si suportul de prindere, permit luminii sa se difuzeze la exterior si sa se reflecte in perete, astfel creandu-se efectul de halou.

La litere luminoase tip halou dimensiunea haloului luminos din jurul literelor este data de distanta dintre litera si peretele pe care se prinde. Cu cat distanta este mai mare, cu atat si haloul este mai mare. Trebuie tinut cont insa, de faptul ca daca literele se monteaza prea departe de suportul de prindere, intensitatea luminoasa va scadea si ea progresiv.

Pentru literele luminoase tip halou pot fi folosite diferite culori si efecte pentru a realizat diverse combinatii de LED-uri si viniluri translucide care se vor aplica pe partea din spate a literelor. Acest efect poate fi folosit in interiorul literelor volumetrice, inclusiv a celor iluminate prin fata deoarece poate oferi o culoare diferita intre partea din fata a siglei si halou.

 

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com