Subscribe

Lampioane zburatoare

Lampioane zburatoareLampioane zburatoare – ar putea fi comparate cu niste baloane cu aer cald in miniatura care pot fi lansate in curtea dvs. pentru un eveniment sau ocazie speciala. Aceste lampioane sunt realizate din hartie biodegradabila foarte usoara, asezate pe o rama de lemn si cu o sursa de combustibil cu ceara asezata in centru.

Lampioane zburatoare – caracteristici

Tot ce trebuie sa faceti este sa aprindeti combustibilul si lampionul se umple de aer cald, ceea ce il face sa sa ridice in spre cer.

Aceste lampioane zburatoare produc o stralucire aparte atunci cand sunt lansate spre cer si pot parcurge o distanta destul de lunga inainte sa coboare dupa ce s-a terminat combustibilul. Lampioanele noastre colorate pot fi folosite in timpul zilei, atunci cand culorile puternice pe care la au sunt extrem de vizibile atunci cand se indeparteaza.

Zi sau noapte – aceste lampioane zburatoare sunt perfecte pentru nunti, petreceri aniversare si multe alte evenimente. Aceste lampioane zburatoare sunt perfecte pentru a da o atmosfera inedita oricarei ocazii. Aceste lampioane zburatoare elegante pot crea o scena perfecta care sa va lase invitatii impresionati.

Atunci cand vreti sa sarbatoriti ziua sotiei dvs. intr-un mod stralucitor sau vreti sa sarbatoriti Valentine’s Day in cel mai romantic mod, aceste lampioane zburatoare extrem de gratioase va permit sa sarbatoriti evenimentele speciale in cel mai interesant mod cu putinta.

Incepand cu forma de cilindru sau cea de inima, firma noastra va ofera lampioane zburatoare intr-o gama variata de culori si forme la cele mai mici preturi.

 

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com