Subscribe

Invitatii personalizate evenimente – nunta, botez, eveniment corporate

invitatii personalizateFie ca vorbim despre invitatii la un eveniment corporate, fie ca ne referim la invitatii pentru nunta sau botez, acestea reprezinta intotdeauna prima impresie pe care evenimentul o face asupra invitatilor. In afara de transmiterea de informatii privind desfasurarea evenimentului, invitatiile au si rolul de a convinge destinatarii sa participe.

Evenimentele unice si de neuitat inseamna invitatii personalizate. Nunti si botezuri, clasice sau tematice, evenimente de lansare sau petreceri de firma, pentru oricare dintre ele gasiti cea mai buna solutie la Sian Image Media.

Va oferim o gama diversificata de invitatii personalizate care vor incanta simturile oricarui invitat. Colectiile noastre imbina accesorii si culori diverse cu elemente care creaza invitatii personalizate interesante, originale si inedite. Acestea pot fi personalizate in functie de conceptul evenimentului sau culorile salii in care va avea loc evenimentul.

Invitatii personalizate – caracteristici

Va prezentam invitatii personalizate deosebite la cele mai mici preturi. Detinem o colectie de fonturi si texte pentru invitatii care va ofera posibilitatea de personalizare dupa preferintele dumneavoastra.
In functie de buget va punem la dispozitie o oferta de preturi pentru invitatii variata pentru orice buget. Invitatiile au un rafinament deosebit si modern si sunt realizate din cartoane speciale, cu o calitate a executiei  excelenta.
Aveti posibilitatea de a alege dintr-o gama variata modelul de invitatie pentru nunta potrivit stilului dumneavoastra.

Cu Sian Image Media poti crea propria invitatie sau poti personaliza modele de invitatii de nunta, invitatii de botez si modele de plicuri de bani, dintre cele deja create de noi pentru tine. Lansezi comanda online, si invitatiile ajung la usa dumneavoastra fara sa fie nevoie sa iesiti din birou sau din casa.

Va invitam sa descoperiti intreaga noastra colectie de invitatii personalizate, care va va impresiona prin originalitate, calitatea materialelor si atentia acordata fiecarui detaliu!

Gasiti, de asemenea, in paginile site-ului nostru materiale promotionale personalizate, speciale, care nu poarta doar insemnele logo-ului firmei dumneavoastra, ci comunica si filosofia brandului dumneavoastra : calendare, felicitari sau agende personalizate.

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com