Subscribe

Insigne personalizate publicitare

Insigne personalizateCand sunteti in cautarea unui element accesibil  ca si cost, pentru campaniile de marketing ale dumneavoastra, aceste insigne personalizate sunt solutia ideala! Insignele sunt produse de reclama speciale, deopotriva atractive si flexibile. Aceste materiale publicitare subt potrivite oricarei afaceri datorita multiplelor forme de utilizare pe care le au.

 

 

 Aceste materiale publicitare numite insigne personalizate pot fi folosite pentru:

  • Premii promotionale – toti clientii sunt bucurosi sa primeasca cadouri  care au o valoare perceputa ca fiind mare. Aceste insigne personalizate creaza impresia de scump, valoros – chiar daca pretul lor este foarte mic.
  • Materiale publicitare pentru expozitii sau targuri – impresionati vizitatorii care participa la o expozitie sau un targ, oferind pe langa cartile de vizita clasice si insigne personalizate!
  • Multumirea donatorilor – atunci cand colectati fonduri puteti sa le multumiti donatorilor si contribuitorilor oferindu-le insigne personalizate.
  • Insigne cluburi sportive –  indiferent de ramura sportiva, fanii oricarei echipe vor fi mandri sa poarte tot timpul cu ei, simbolul echipei pe care o adora.
  • Sustinerea marcii – purtate cu mandrie, insignele personalizate au rolul de magnetizare a atentiei, oferind clientului dumneavostra un nivel ridicat de expuneri repetate la bradul pe care il aveti.
  • Recunoasterea muncii depuse de angajati – angajatii unei firme vor purta cu entuziasm insignele cu sigla firmei la care lucreaza, ca o marturie a efortului depus de acestia in fiecare zi.

Oricare ar fi destinatia acestor insigne personalizate, pretul scazut al acestora le fac accesibile oricarui buget.

Datorita structurii robuste si a protectiei cu o pelicula lucioasa de plastic, insignele personalizate cu imagini sunt rezistente in timp a agentii de degradare mecanici  sau radiatii.
Fabricam insigne ieftine si durabile fara a face rabat de la calitate. Raspundem rapid solicitarilor si asiguram termene scurte de realizare. Asiguram un standard ridicat de calitate. Insignele personalizate livrate catre dumneavostra vor fi toate la fel si nu vor avea defecte de fabricatie indiferent de tiraj.

Pentru orice detalii referitoare la insignele personalizate si orice alte produse si servicii realizate de compania noastra nu ezitati sa ne contactati.

 

 

 

 

 

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com