Subscribe

Fotograf nunta

Va oferim serviciile personalizate ale unui fotograf nunta pentru fiecare client in parte. Aceste servicii sunt special concepute conform dorintelor dumneavoastra si sunt bazate pe calitate, profesionalism si seriozitate. Pentru a va putea oferi exact ceea ce va doriti preferam ca toate detaliile referitoare la serviciile unui fotograf nunta sa fie discutate in cadrul unei intalniri directe ce implica prezentarea materialelor ce stau la baza serviciului acesta.

Fotograf nunta –  servicii profesionale

Dorim sa va oferim servicii profesionale, la cel mai inalt standard de calitate. Pachetele de nunta includ pe langa fotografierea partiala sau integrala a nuntii si albume foto personalizate, fotografii printate pe loc si oferite sub forma de marturii, sedinta foto de logodna, un colt cu accesorii haioase – cabina foto, sedinta foto de tipul trash the dress sau de tipul love the dress.

Pentru sezonul acesta investitia in fotograf nunta acopera fotografierea in stil fotojurnalistic a intregului eveniment, de la pregatiri pana la taierea tortului si aruncatul buchetului. Serviciile de fotograf nunta pot fi contractate atat sub forma de pachete (va propunem o serie de pachete foarte atractive) cat si individual, in regim à la carte.

fotograf nunta

Pentru o oferta detaliata sau pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati.

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com