Subscribe

Foi cu antet

Foi cu antetFoi cu antet –  acestea,  la fel ca si cartile de vizita, pot crea o imagine favorabila a companiei tale inca de la primul contact. Ele definesc identitatea firmei si, cu un design bine realizat, iti creaza avantajul de care ai nevoie intr-o relatie de afaceri.

Foi cu antet –  acestea intra in contact direct cu potentialii clienti sau cu partenerii de afaceri, deci trebuie sa aiba un aspect impecabil. Cu un design inspirat si cu o tiparitura de calitate puteti evidentia imaginea companiei dumneavoastra.
Aceste materiale publicitare reprezinta o institutie in fata partenerilor dumneavoastra de afaceri, a clientilor, a autoritatilor, cu alte cuvinte, colile cu antet sunt parte integranta obligatorie a identitatii vizuale a unei institutii. De regula, foile cu antet, contin informatii cu caracter general referitor la compania pe care o reprezinta (adresa, nr. de telefon, email, website) precum si parti din identitatea sa vizuala (de ex. imaginea logo-ului companiei). Aspectul colilor cu antet este dat in special de calitatea graficii lor si de calitatea hartiei pe care sunt tiparite.

Foi cu antet –  avantaje

Foile cu antet ofera o varianta ieftina de personalizare a oricarui document prezentat de compania dumneavoastra, mentinand o calitate exceptionala. Avantajul foilor cu antet este ca pot fi ulterior folosite atat pentru notite cat si pentru tiparirea la o imprimanta. Datorita colilor cu antet puteti reduce costurile cu printarea color: puteti printa facturi fiscale, diverse oferte si prezentari sau orice document ce intra in contact cu clientii sau partenerii dumneavoastra. Printarea acestor documente poate fi efectuata pe orice imprimanta alb-negru cu costuri reduse deoarece logo-ul companiei si celelalte elemente grafice ce definesc imaginea companiei sunt deja prezente pe colile cu antet. Foi cu antet  – embosate sau poleite (folio) confera materialelor de prezentare un aspect deosebit ce vor impresiona si cei mai pretentiosi colaboratori.

Toate aceste foi cu antet se tiparesc pe una sau pe ambele fete, color sau alb-negru (pentru o mai buna calitate in situatia in care sunt trimise prin fax). Hartia recomandata pentru tiparirea folilor cu antet este cuprinsa ca greutate intre 60g/m2 si 120g/m2.

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com