Subscribe

Flyere / Fluturasi / Volante

Flyere, fluturasi si volante publicitareTraim intr-o lume plina de flyere. Acestea reprezinta cea mai folosita si cea mai accesibila metoda de promovare in mediul urban, de aceea ai nevoie ca flyerele tale sa se evidentieze, pentru a-si atinge scopul. De-a lungul timpului, metoda de impartire a flyerelor (fluturasilor) s-a dovedit a fi, pe termen scurt, una foarte eficienta si productiva. Ca si domeniu de activitate, avantajul principal este ca metoda de promovare cu flyere (fluturasi) si pliante nu are limite.

Flyerele (fluturasii publicitari) sunt un instrument de marketing si promovare a campaniilor de publicitate. Secundar, sunt un instrument de promovare a firmei. Din acest motiv este important sa atraga atentia, altfel timpul si banii investiti de dumneavoastra in realizarea lor nu isi vor atinge scopul. Expresivitatea este calitatea obligatorie pentru ca un flyer sa creeze un minim de impact. El trebuie sa aiba un design atractiv si un mesaj usor de inteles si astfel flyerele isi vor indeplini foarte bine rolul: atrag clienti noi, promoveaza si vand un produs si, nu in ultimul rand, te diferentiaza de concurenta.

Noi va ajutam sa realizati aceste lucruri astfel incat mesajul dumneavoastra sa atraga atentia clientilor, indiferent ca flyer-ul este distribuit pe strada sau prin direct mailing. Se pot imprima oricate flyere doriti, in functie de necesitati; nu exista o cantitate minima care trebuie comandata .

Modele existente de flyere sunt urmatoarele:

Model Flyere A6 (105 x 148 mm)

Model Flyere A5 (148 x 120 mm)

• Model  Flyere 1/3 A4 (99 x 210 mm)

Model  Flyere A4 (210 x 297 mm)

Model Flyere A3 (297 x 420 mm)

Se pot tipari pe hartie de la 100g/m2 la 300g/m2, lucioasa sau mata. Acestea pot fi plastifiate, mat sau lucios, se pot realiza big-uri (indoituri), sau se pot realiza stante personalizate, pentru a crea diferite forme sau insertii (tip door hanger – pentru manerele usilor).
De asemenea, o finisare cu stil reprezinta lacuirea selectiva .

 

 

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com