Subscribe

Firme luminoase ROOFTOP

Firme luminoase ROOFTOPAcoperisul unei cladiri este cel mai inalt punct al acesteia si din acest motiv ofera pozitia cea mai vizibila unei semnalistice publicitare care sa atraga clientii ca firme luminoase Rooftop.

Totusi, multe companii nu utilizeaza acest spatiu al cladirii lor pentru semnalistica si din acest motiv rateaza o opurtunitate excelenta pentru promovarea brandului sau a cladirii.

Caracteristici firme luminoase Rooftop

Compania noastra realizeaza la comanda si executa montajul acestor firme luminoase rooftop. Detinem cunostintele si experiente necesara pentru a produce unele dintre cele ma complexe proiecte de firme luminoase rooftop.

Utilizarea unei firme luminoase este cea mai buna modalitate de a atrage atentia. Aceasta  ii face pe clientii care trec sa cunoasca numele companiei dvs. astfel incat sa poata intra in contact cu dvs. indiferent de cerinte.

Dupa cum bine spune si titlul firmele luminoase Rooftop sunt acele firme ce se monteaza deasupra cladirilor de birouri. De obicei acestea au dimensiuni mari pentru a fi usor de identificat de la distanta de catre clienti si pentru a isi promova mai bine brand-ul.

In general aceste firme luminoase Rooftop sunt realizate din litere volumetrice cu iluminare independenta , suspendate sau prinse pe un cadru metalic ce are in componenta un riflaj de aluminiu, pentru a oferi contrastul ideal.  Aluminiul este un material utilizat extrem de des in constructia firmelor luminoase Rooftop. Acesta ofera durabilitate si rezistenta chiar si in cea mai potrivnica vreme.

Pregatiti-va sa fiti uluiti de efectul pe care il pot avea aceste firme luminoase rooftop.

 

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com