Subscribe

Etichete textile personalizate diverse variante

Etichete textileAcum puteti sa faceti o impresie buna de lunga durata cu aceste etichete textile personalizate. Acestea sunt perfecte pentru produsele textile sau pentru etichetarea diverselor produse. Etichetele pot fi personalizate cu logo-ul dvs., imagini si text.

Sian Image Media va ofera urmatoarele tipuri de etichete textile personalizate

Etichete textile imprimate tip nylon

Nylon-ul este un material mai gros folosit pentru imprimarea etichetelor. Etichetele textile tip nylon sunt folosite in general pentru ghiozdane sau alte produse pentru activitati in aer liber, dar pot fi utilizate pentru absolut orice produse. Etichetele textile tip nylon sunt disponibile cu fundalul alb sau negru.

Etichete textile imprimate tip satin
Satin-ul este un material moale, care are un aspect perlat pe una sau pe ambele fete, si care poate fi imprimat pe una sau pe ambele fete. In general acesta se gaseste in varianta de fundal alb sau negru. Acest tip de etichete este foarte rezistenta la spalare, fierbere, spalere chimica, umiditate si temperaturi ridicate.

Etichete textile imprimate tip poliester
Etichetele de poliester alb sunt recomandate pentru produsele de serie mare , in principal datorita costului redus. Cand se doreste folosirea unor etichete negre imprimate cu alb, solutia o reprezinta etichetele din poliester negru.

Etichete textile imprimate poliester autoadeziv
Etichetele de poliester autoadeziv sunt nelipsite in etichetarea produselor de marochinarie, incaltaminte , saltele sau covoare. Pot fi folosite si pentru reetichetarea produselor textile importate.

Etichete textile imprimate tip cotton

Atunci cand cautati o eticheta cu un look natural dar care sa ramana si moale la atingere, etichetele tip cotton sunt cea mai buna optiune. Etichetele textile tip cotton sunt imprimate cu cerneala felxografica si materialul este disponbil intr-o gama restransa de culori. Cu aceste etichete tip cotton obtineti un look natural pentru produsele dvs.

 

 

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com