Subscribe

Etichete tesute personalizate

Etichete tesuteEtichete tesute – acest tip de etichete sunt utilizate pentru identificarea marcii si pentru a oferii informatii cu privire la dimensiuni, compozitia materialului, origine, model sau instructiuni de spalare.
O alta functie a acestor etichete este scopul decorativ pe care il au pentru unele articole de imbracaminte.

Sian Image Media va ofera urmatoarele tipuri de etichete tesute

Etichete tesute tip damask (sau cu inalta definitie)
Cea mai fina varianta de etichete tesute este reprezentata de etichetele tip damask. Acest  lucru este datorat de detaliile foarte clare si atingerea foarte fina. Modalitatile in care pot fi taiate aceste tipuri de etichete sunt urmatoarele: la cald sau cu ultrasunete, iar modalitatea de indoire poate fi laterala, centrala sau diagonala .

Etichete tesute tip satin
Satin-ul este un material moale, care are un aspect perlat pe una sau pe ambele fete. Acest material poate fi imprimat pe una sau pe ambele fete. In general satinul se gaseste in varianta cu fundal alb sau negru. Acest tip de eticheta este foarte rezistenta la spalare, fierbere, spalare chimica, umiditate si temperaturi ridicate.

Etichete tesute tip taffeta
Etichetele taffeta nu sunt la fel de robuste ca alte tipuri de etichete tesute, dar atunci cand cautati un tip de eticheta simplu, mai putin scump, pentru a il folosi pentru genti, palarii, esarfe si altele articole textile, etichetele taffeta sunt exact ceea ce aveti nevoie.  Finisarile pe care le oferim : indoire centrala, indoire laterala, indoire diagonala. Aceste etichete taffeta reprezinta cele mai economice etichete tesute disponibile cu un pret mult mai scazut decat etichetele din damask sau satin.

Etichete tesute autoadezive
Etichetele tesute autoadezive sunt cea mai buna optiune pentru clientii care doresc sa adauge brand-ul lor pe articolele de imbracaminte pe care le produc fara volumul mare de munca pe care il implica etichetele tesute sau imprimate. Recomadam aceste etichete pentru acei clienti care isi fac griji ca brand-ul lor va fi rupt sau taiat de pe hainele pe care le produc. Prin transferul la caldura, brand-ul ramane pentru foarte multe spalari si nimeni nu poate sa il rupa.

Etichete tesute pentru marimi
Realizam aceste etichete pentru orice marime de care aveti nevoie  pentru diverse articole textile. In plus va stam la dispozitie cu stocul nostru in varianta de culoare alba sau neagra.

Oferim toata gama de etichete tesute personalizate din poliester sau bumbac. Marginile acestor etichete pot fi: tesute, taiate ultrasonic, taiate la cald. Pentru noile modele, mai ales pentru etichetele care se folosesc la imbracamintea pentru dame, noi recomandam producerea de etichete cu margini tesute. Acestea, daca sunt aplicate mai ales in zona gatului, datorita acestor margini tesute impiedica eventualele zgarieturi pe care celelalte modele le-ar putea produce.

De asemenea clientul poate opta pentru varianta „high definition” a etichetelor tesute (o concentratie mai mare de impunsaturi pe centimetrul patrat) ceea ce confera o mai mare acuratete a modelului si a imaginii, culorile fiind mult mai vii.  Materialele ca Satin sau Damasc, pot fi mixate pana la 8 nuante de culoare printr-o singura trecere prin masina. Finisarile finale pentru etichete sunt: taiate simplu, taiate si indoite la mijloc, la extremitati sau trapezoidal. De asemenea pot fi taiate pe forme speciale sau cu embosaje folosind matrite de magneziu sau zinc.

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com