Subscribe

Etichete termoadezive personalizate

Etichete termoadeziveEtichete termoadezive – sunt o optiune grozava pentru acei clienti care vor ca sa adauge brand-ul lor produselor pe care le comercializeaza fara volumul mare de munca pe care il implica etichetele tesute sau imprimate.

Aceste etichete termoadezive sunt excelente pentru tricourile folosite in sport, imbracamintea pentru atletism sau articole pentru copii. Transferul la caldura se realizeaza usor prin aplicarea cu un fier de calcat sau cu o presa industriala termica. Aceasta din urma este recomandata pentru cele mai bune rezultate.

Se pot imprima pana la 4 culori pentru aceste etichete termoadezive personalizate pentru anumite design-uri simple. Va oferim de asemenea imprimare full color pentru modelele mai complexe de etichete.
Aceste etichete termoadezive sunt de o calitate foarte mare si rezista la multiple spalari fara a se decolora sau dezlipi de pe haine.

De ce sa alegeti etichete termoadezive personalizate?

Exista clienti care sunt ingrijorati de faptul ca etichetele lor sunt taiate de catre clientii lor. Prin termotransfer, brand-ul dvs. ramane pentru foarte multe spalari si nici un clienti nu poate sa il scoata.

Pentru acei clienti care produc articole textile pentru copii, mai ales pentru nou-nascuti, etichetele tesute foarte moi ca cele de damask sau etichetele imprimate sunt foarte potrivite pentru acest lucru. Daca sunteti preocupati de faptul ca o eticheta s-ar putea atinge de pielea copilului, atunci va recomandam aceste etichete termoadezive pentru produsele dvs.

Atunci cand sunteti foarte incantati de modul in care arata o eticheta tesuta, puteti sa puneti o eticheta termoadeziva in zona gatului si o etichete tesuta pe cusatura exterioara.

Pentru echipamentul atletic sau imbracamintea pentru antrenament, o eticheta tesuta ar putea irita pielea unei persoane in timplul unei activitati intense. Aceste etichete termoadezive elimina aceasta problema si mai mult sunt foarte populare intre producatorii de echipament atletic.

Sian Image Media produce o gama variata de etichete personalizate, printre care gasim si :etichete termoadezive, etichete tesute, etichete textile si etichete carton. Pentru orice intrebari legate de aceste etichete sau de alte tipuri de produse realizate de noi, ca : bannere, afise, mesh-uri, agende personalizate, calendare personalizate, albume foto, cani personalizate, carti de vizita,flyere, pliante, cataloage de prezentare, brosuri,  USB-uri personalizate de tip :stick, incarcator sau card, nu ezitati sa ne contactati.

 

 

 

 

 

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com