Subscribe

Etichete personalizate tesute, textile, autoadezive si de carton

Etichete personalizateSian Image Media reprezinta o companie producatoare de etichete personalizate care va permite  alegerea si furnizarea etichetelor de orice tip la o calitatea ridicata si la un pret scazut. Comapnia noastra s-a specializat in furnizarea de etichete personalizate tesute, etichete personalizate imprimate , etichete personalizate de carton dar si orice alt tip de etichete doriti. Pentru aceste tipuri de etichete folosim doar cele mai bune materiale disponibile pentru a intruni cele mai inalte standarde de calitate. Experienta pe care o avem in domeniul personalizarii etichetelor ne permite sa satisfacem toti clientii, atat companii care sunt la inceput de drum cat si marile companii .

Gama de etichete personalizate

Va punem la dispozitie o gama variata de etichete personalizate autoadezive de diferite dimensiuni, pentru a-ti asigura astfel cel mai bun raport calitate/pret. Autocolantele dar si etichetele autocolante pot avea utilizari multiple: etichete pentru preturi, etichetarea diferitelor produse, mezeluri, pui si preparate din pasare, lactate, peste si preparate din peste, medicamente, produse cosmetice, produse de panificatie si patiserie, uleiuri, produse apicole, conserve si alte tipuri de produse.

Etichetele din material textil sunt utilizate de catre firmele de imbracaminte pentru a marca produsele confectionate cu brandul sub care lucreaza. Aceste etichete sunt destinate articolelor vestimentare si nu numai.

Firma noastra ofera toata gama de etichete personalizate tesute din diverse materiale. Marginile acestor etichete pot fi tesute, taiate ultrasonic sau taiate la cald. Pentru noile variante de modele, recomandam producerea de etichete care sa aiba  margini tesute. Acestea, deoarece sunt  aplicate mai ales in zona gatului, datorita acestor margini tesute vor impiedica eventualele zgarieturi spre deosebire celelalte modele de etichete tesute pentru haine. Etichetele personalizate tesute pot fi din diferite materiale si culori. Putem ajunge pana la 8 culori pe aceeasi eticheta tesuta. Prin acelasi proces se pot face nu numai etichete personalizate tesute, dar si ecusoane personalizate tesute.

De asemenea clientul poate opta pentru o varianta mai calitativa pentru etichete personalizate tesute cu o concentratie mai mare de impunsaturi pe centimetrul patrat ceea ce confera o mai mare acuratete a modelului si a imaginii, culorile fiind mult mai vii. Finisarile finale sunt: taiate simplu, taiate si indoite la mijloc, la extremitati sau trapezoidal.

 

A man must be big enough to admit his mistakes, smart enough to profit from them, and strong enough to correct them.
John C. Maxwell

Termeni si conditii:

Continutul si informatiile acestui site pot fi orientative. Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site

Adresa: George Cosbuc 1, Constanta
Telefon: 0766 56 76 99
Fax: 0341 81 45 45
E-mail: office -at- sianimage -dot- ro
Web: www.sianimage.com